Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Renault Twingo?

Suntem obișnuiți să vă însoțim în micile probleme legate de utilizarea mașinii dumneavoastră. Astăzi, vom vedea o îngrijorare care poate părea minoră, dar care se dovedește destul de repede a fi deranjantă dacă nu este corectată. Într-adevăr, vă vom sprijini să știți cum să înlocuiesc bateria cardului meu Renault Twingo? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să înlocuiți bateria cardului Renault Twingo?și, în cele din urmă, care este bateria care corespunde cardului Renault Twingo.

Cum funcționează cardul Renault Twingo?

Înainte de a demonstra cum să înlocuiți bateriile cardului dumneavoastră hands-free Renault Twingo, vom rezuma destul de rapid modul în care funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut dificultăți în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, producătorii de automobile se uită la această dificultate. Odată cu apariția noilor tehnologii wireless, problemele cheie vor deveni destul de repede un lucru din istorie! Vă vom arăta acum caracteristicile și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/transmițătoarele sunt prezente pe mașină și pe card, astfel încât ambele să se poată conecta.
 • Vă permite să deschideți Renault Twingo pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este în imediata apropiere a mașinii dvs.

  .

 • Există două versiuni de card-cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca o încuietoare centralizată cu sprijinul unui buton de apăsare, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Renault Twingo dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Cum să blochezi un Renault Twingo 3 cu o baterie descărcată?

Cum schimb bateria cardului Renault Twingo meu?

În această parte vom trece la partea care vă interesează cel mai mult în acest articol, cum se înlocuiește bateria cardului de cheie a unui Renault Twingo? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt descărcate, nu vei putea deschide wireless portierele mașinii tale, dar cu ajutorul cheii fizice integrate o poți face fizic. Legat de aprindere, tot ce trebuie sa faci este sa bagi cardul in slotul prevazut in acest scop, chiar si fara baterie, are un cip care lasa masina ta sa porneasca. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului în Renault Twingo dvs.:

 • Apăsați butonul din partea de jos și trageți simultan cheia de urgență.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa instantaneu, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să cumpăr pentru cardul Renault Twingo meu?

  În cele din urmă, pentru a finaliza conținutul articolului nostru, vă vom sprijini selectați tipul bateriei cardului Renault Twingo dvs. Toate arată foarte identice și nu este întotdeauna ușor să-l alegi pe cel bun. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, în ceea ce privește numărul bateriei în funcție de anul Renault Twingo, acesta poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Renault Twingo, accesați categoria noastră Renault Twingo.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Renault Twingo 3?
Legătura cu publicația principală