Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să înlocuiesc bateria cardului meu Acura RDX?

Am dedicat acest site pentru a vă ajuta să rezolvați micile probleme cu care vă puteți confrunta cu mașina dvs. În prezent, vom analiza o problemă care poate părea nesemnificativă, dar care se dovedește prompt a fi deranjantă dacă nu este rezolvată. De fapt, te vom ajuta să știi cum să înlocuiesc bateria cardului meu Acura RDX? Avantajul cardurilor este că funcționează fără mâini, dar fără energie electrică cardul tău va fi ineficient. De aceea, mai întâi, vom vedea cum funcționează cardul, apoi cum să schimbi bateria cardului Acura RDX?și, în cele din urmă, care este bateria care se potrivește cu cardul Acura RDX.

Cum funcționează cardul Acura RDX?

Înainte de a demonstra cum să schimbați bateriile cardului Acura RDX hands-free, vom rezuma rapid modul în care funcționează și beneficiile pe care vi le va oferi. Cine nu a avut dificultăți în a-și găsi cheile mașinii în geantă sau în buzunar? De câțiva ani, mărcile de mașini se ocupă de această problemă. Odată cu apariția noilor sisteme wireless, problemele cheie vor deveni rapid un lucru din trecut! Vă vom arăta acum caracteristicile produsului și funcționarea cardului de cheie al mașinii dvs.:

 • Utilizează o tehnologie wireless care emite o frecvență de 433 MHz.
 • Receptoarele/emițătoarele sunt prezente pe autovehicul și pe card, astfel încât ambele să poată intercomunica.
 • Vă permite să deschideți Acura RDX pur și simplu trecând mâna în fața ușii sau trăgând de mâner atunci când cardul este lângă mașina dvs.

  .

 • Există două versiuni de card cu cheie, una care permite deschiderea și închiderea ca o încuietoare centralizată cu ajutorul unui buton de apăsare, iar cealaltă care permite deschiderea fără a atinge măcar cardul.
 • Pe card există o cheie de rezervă, astfel încât să puteți deschide ușa și să porniți Acura RDX dacă rămâneți fără baterie.
Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Acura RDX?

Cum înlocuiesc bateria cardului Acura RDX al meu?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult din conținutul acestui articol, cum se schimbă bateria cardului de cheie a unui Acura RDX? Efectiv, această tehnologie fără fir necesită energie pentru a funcționa. Când bateriile cardului tău sunt lipsite de viață, nu vei putea deschide fără fir ușile autovehiculului tău, dar cu ajutorul cheii fizice incluse o poți face manual. În ceea ce privește aprinderea, tot ce trebuie să faci este să introduci cardul în slotul inclus în acest scop, chiar și fără baterie, are un cip care permite pornirea mașinii tale. Trecem acum la procedura de înlocuire a bateriei cardului din Acura RDX:

 • Apăsați butonul din partea de jos și scoateți cheia de urgență în același timp.
 • Va trebui să vedeți o filă care vă va permite să deschideți carcasa cardului dvs. în jumătate.
 • Utilizați un lucru subțire pentru a scoate bateria uzată de pe card

  .

 • Puneți noua baterie în slotul prevăzut.
 • Închideți cardul.
 • La unele modele va funcționa imediat, la altele va trebui să apăsați butonul de 4 ori pentru a-l reactiva.

  Ce tip de baterie să cumpăr pentru cardul Acura RDX al meu?

  În cele din urmă, pentru a încheia conținutul articolului nostru, vă vom ajuta alegeți tipul de baterie a cardului Acura RDX. Toate arată foarte identice și nu este întotdeauna ușor să o alegeți pe cea corectă. Este un dimensiune buton 3V Litiu CR baterie, raportat la numărul bateriei în funcție de anul Acura RDX, poate fi fie 2016, 2032 sau 1620.

  Dacă doriți mai multe ghiduri despre Acura RDX, accesați categoria noastră Acura RDX.

Weiterlesen:
Lumină bujie incandescentă care se aprinde când conduc Acura RDX-ul meu
Legătura cu publicația principală