Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter?

Bateria mașinii tale este o componentă de uzură, în mod obișnuit se consideră că va avea între 5 și 6 ani de viață. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață fără baterie și fără capacitatea de a porni Volkswagen Transporter-ul. Și adesea acest lucru este atribuit unei baterii care nu mai stochează energie. Deci, în cazuri ca acesta, cum deconectez bateria de la Volkswagen Transporter?? Tocmai, echipa noastră a creat acest conținut pentru a vă ajuta să efectuați această sarcină de bază în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter.

Cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter: Câteva sfaturi

În primul rând, înainte de a ne ocupa de cum să deconectați bateria de la Volkswagen Transporter, vom face vă oferă câteva recomandări despre cum să efectuați această operațiune în siguranță și vă scutește de pierderea timpului, unele dintre ele vă vor suna, fără îndoială, evidente, dar nu puteți fi niciodată prea precaut:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a preveni orice deplasare a Volkswagen Transporter.
  • Bateria din mașină este un acumulator de energie și poate genera o încărcare mortală pentru oameni, așa că va trebui să rețineți pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a vă asigura că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură de siguranță, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când treci la pas cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Volkswagen Transporter 4 nu mai este rece

Cum să deconectați o baterie la Volkswagen Transporter: luați măsuri

Să începem acum, partea care, fără îndoială, vă aduce pe această pagină, cum să deconectați o baterie la Volkswagen Transporter. Deci, după ce ați luat toate măsurile de siguranță enumerate mai sus, veți putea în sfârșit să începeți scoaterea bateriei din mașină. Pentru a face acest lucru, va fi destul de simplu. Mai întâi va trebui să scoateți capacele de plastic care protejează bornele bateriei dumneavoastră. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă sfătuim să folosiți o perie de sârmă moale și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este efectuată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este atașat la șasiul mașinii, dacă mai întâi scoateți borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o porțiune a șasiului, ar provoca un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Volkswagen Transporter. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, ținute în mod obișnuit de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din locul ei. Fii precaut totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați învățat procesul de deconectare a bateriei la Volkswagen Transporter, dacă urmați toate instrucțiunile de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest conținut, iar dacă doriți mai multe informații despre Volkswagen Transporter, avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Becul de ulei Volkswagen Transporter care rămâne aprins

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector