Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să deconectez bateria la Volkswagen Transporter 4?

Bateria vehiculului dumneavoastră este o piesă de uzură, în general se consideră că va avea o durată de viață între 5 și 6 ani. S-ar putea să te fi trezit într-o zi cu o baterie descărcată și fără capacitatea de a porni Volkswagen Transporter 4. Și, în multe cazuri, acesta este rezultatul unei baterii care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Volkswagen Transporter 4? Tocmai, echipa noastră a realizat conținutul acestui articol pentru a vă ajuta să faceți această procedură simplă în siguranță și în siguranță. Inițial, vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter 4.

Cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter 4: Câteva sfaturi

În primul rând, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Volkswagen Transporter 4, vom face acest lucru vă oferă câteva sfaturi despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te salvează de la pierderea timpului, unele dintre ele vor părea, fără îndoială, să fie evidente pentru tine, dar nu poți fi niciodată prea precaut:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a evita orice mișcare a Volkswagen Transporter 4.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate furniza o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să aveți în vedere pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a fi sigur că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • Pe lângă faptul că este plină de energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură preventivă, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când treci la pas cum să deconectați bateria la Volkswagen Transporter 4, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
GPS Volkswagen Transporter 5 nu funcționează Volkswagen Transporter 5

Cum să deconectați o baterie la Volkswagen Transporter 4: luați măsuri

Să începem acum, partea care vă aduce fără îndoială în acest articol, cum să deconectați o baterie la Volkswagen Transporter 4. Așadar, după ce ați luat toate măsurile de siguranță pe care le-am detaliat mai sus, veți putea, în sfârșit, să începeți demontarea bateria de la masina ta. Pentru aceasta, va fi destul de simplu. Mai întâi va trebui să scoți capacele de plastic care protejează bornele bateriei tale. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă recomandăm să folosiți o perie moale de sârmă și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este efectuată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în această direcție, deoarece este legat de șasiul mașinii, dacă scoateți mai întâi borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o parte a șasiului, ar declanșa un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Volkswagen Transporter 4. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, de obicei ținute de o piuliță sau un șurub torx, și să le scoateți din loc. Fii precaut totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a evita orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați descoperit tehnica de deconectare a bateriei pe Volkswagen Transporter 4, dacă respectați toate recomandările de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați conținutul acestui articol, iar dacă doriți mai multe informații despre Volkswagen Transporter 4, avem un director de articole dedicate vehiculului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Motorul fierbinte zdrăngănește pe Volkswagen Transporter-ul meu

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию