Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să deconectez bateria la Toyota Yaris 3?

Bateria vehiculului dumneavoastră este o piesă de uzură, de cele mai multe ori se consideră că va avea o durată de viață între 5 și 6 ani. S-ar putea să te fi trezit într-o dimineață cu o baterie descărcată și nu ai capacitatea de a porni Toyota Yaris 3. Și, în general, acest lucru este cauzat de o baterie care nu mai stochează energie. Deci, în acest caz, cum deconectez bateria de la Toyota Yaris 3? Tocmai, echipa noastră a realizat acest articol pentru a vă putea ajuta să îndepliniți această sarcină comună în siguranță. În primul rând, vă vom oferi câteva sfaturi și sfaturi despre cum să o faceți în siguranță, apoi o vom pune în practică și cum să deconectați bateria la Toyota Yaris 3.

Cum să deconectez bateria la Toyota Yaris 3: Câteva sfaturi

Pentru început, înainte de a aborda cum să deconectați bateria de la Toyota Yaris 3, vom face vă oferă câteva sugestii despre cum să efectuați această procedură în siguranță și te salvează de la pierderea timpului, unele dintre ele îți vor suna, fără îndoială, evidente, dar nu poți fi niciodată prea atent:

  • Înainte de a face ceva pe mașina dvs., trebuie să faceți întotdeauna așezați-l pe o suprafață plană cu frâna de mână pusă pentru a evita orice mișcare a Toyota Yaris 3.
  • Bateria din mașina dvs. este un acumulator de energie și poate trimite probabil o încărcare mortală oamenilor, așa că va trebui să vă amintiți pentru a opri contactul vehiculului și a îndepărta orice bijuterii sau obiecte metalice este posibil să purtați pentru a fi sigur că vă asumați un risc cât mai mic posibil.
  • În plus, pentru a fi umplută cu energie, bateria va fi umplută cu acid, o substanță chimică foarte corozivă care poate dăuna foarte mult pielii. Ca măsură preventivă, purtați mănuși de cauciuc și ochelari de protecție pentru a vă proteja de stropire.
  • În sfârșit, când te duci la secțiune cum să deconectați bateria la Toyota Yaris 3, nu atingeți cele două borne ale bateriei dvs., puteți provoca un scurtcircuit cu corpul dumneavoastră ca conductor.
Weiterlesen:
Lampa de frână Toyota Yaris rămâne aprinsă, ce să faci?

Cum să deconectați o baterie la Toyota Yaris 3: luați măsuri

Să începem acum, secțiunea care, fără îndoială, vă aduce pe acest site, cum să deconectați o baterie la Toyota Yaris 3. Deci, după ce ați luat toate măsurile de siguranță pe care le-am menționat mai înainte, veți putea în sfârșit să atacați eliminarea bateria de la masina ta. Pentru aceasta, va fi destul de ușor. Mai întâi va trebui să scoateți capacele de plastic care protejează bornele bateriei dumneavoastră. Verificați starea terminalelor dvs., dacă sunt oxidate sau foarte murdare, vă recomandăm să folosiți o perie moale de sârmă și bicarbonat de sodiu pentru a le curăța înainte de demontare. Odată ce curățarea este efectuată, mai întâi va trebui scoateți borna negativă a bateriei mașinii dvs folosind o piuliță și un șurub (acesta este cablul negru cu semnul „-”), întotdeauna în acest fel, deoarece este atașat la șasiul mașinii, dacă mai întâi scoateți borna pozitivă (cablu roșu cu semnul „+”) și atingeți o porțiune a șasiului, ar declanșa un scurtcircuit. Acum poti deconectați borna pozitivă a bateriei de la Toyota Yaris 3. Odată ce ambele terminale sunt deconectate, puteți începe ultimul pas, deconectați bateria din compartimentul motor al mașinii dvs. Pentru a face acest lucru, trebuie doar să scoateți tija și clema, ținute în general de o piuliță sau un șurub torx, și să o scoateți din loc. Ai grijă totuși, a bateria cântărește foarte mult, fii atent și puternic și, de asemenea, gândește-te scoate-l pe verticală pentru a preveni orice scurgere de acid. Gata, tocmai ați învățat procesul pentru cum să deconectați o baterie la Toyota Yaris 3, dacă respectați toate regulile de siguranță, totul ar trebui să meargă bine. Dacă doriți să aflați cum să vă reconectați bateria în siguranță, consultați acest articol, iar dacă doriți mai multe informații despre Toyota Yaris 3, avem un director de articole dedicate automobilului dumneavoastră.

Weiterlesen:
Lumina portocalie Toyota Yaris 2 care rămâne aprinsă

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Toyota Yaris 3, aruncați o privire la categoria Toyota Yaris 3.

Legătura cu publicația principală