Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să curățați senzorul de debit de aer în masă pe Volkswagen California?

Din ce în ce mai mulți șoferi încearcă să-și întrețină singuri vehiculele. Acest lucru duce la economii considerabile deoarece mașinile contemporane implică din ce în ce mai mult service de rutină și sunt alcătuite din din ce în ce mai multe piese tehnice care au ca rezultat noi defecțiuni sau inconveniente. Una dintre complicațiile care deranjează din ce în ce mai mulți proprietari de Volkswagen California este un debitmetru de aer înfundat, ceea ce va duce la o pierdere de putere și gaze negre de eșapament. Astăzi vom examina cum să curățați senzorul de debit de aer de masă al Volkswagen California? . În primul rând, vom descrie cum funcționează senzorul de flux de aer în masă și utilitatea acestuia, în al doilea rând, de ce poate fi important să curățați acest senzor , și, în sfârșit, cum să curățați senzorul de debit de aer în masă al unui Volkswagen California .

Utilitatea și acțiunea debitmetrului masic de aer al unui Volkswagen California

.

Așa că începem conținutul nostru cu funcționarea și scopul debitmetrului dumneavoastră Volkswagen California.

Scopul senzorului de debit de aer în masă pe Volkswagen California

Senzorul de debit de aer în masă este o piesă care a fost creată destul de recent și echipată în principal pe modelele diesel. Evident, la motoarele cu injecție, admisia de combustibil și aer a devenit foarte precisă și, în consecință, este necesar ca ECU să cunoașteți volumul exact de aer încărcat în motor pentru a modifica comportamentul pieselor de admisie complementare, cum ar fi injecția sau supapa EGR, dacă aveți probleme cu supapa EGR de pe Volkswagen California, nu vă gândiți de două ori să cereți sfaturi din conținutul nostru pe acest subiect.

Funcționarea senzorului de debit de aer în masă la Volkswagen California

Acum, vom examina cum funcționează, înainte de a încerca curățați senzorul de debit de aer de masă al Volkswagen California , trebuie să vă dați seama deja cum funcționează pentru a face acest serviciu de rutină să acționeze corect.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța geamului electric la Volkswagen California?

Senzorul debitului de aer în masă este, prin urmare, acolo în principal pentru a obține date despre admisia de aer a autovehiculului dumneavoastră. Pentru a realiza acest lucru, trebuie instalat imediat după admisia de aer a Volkswagen California, adică imediat după filtrul de aer. Este un conductă echipată cu senzor care va analiza aerul din admisie și va transmite datele către ECU-ul mașinii tale.

De ce să curățați senzorul de masă de aer al unui Volkswagen California?

Senzorul de masă de aer al Volkswagen California poate avea complicații și asta vom încerca să vedem și să înțelegem cu ce complicații te poți confrunta!

Complicații ale senzorului de debit de aer în masă Volkswagen California

Iată diferitele complicații pe care le poate provoca senzorul de debit de aer al Volkswagen California:

  • consum mai mare de combustibil: Deoarece un debitmetru murdar va duce neapărat la un consum mai semnificativ de combustibil cauzat de un debit slab de aer…
  • Pierderea de putere: legată de aceeași problemă, această lipsă de aer poate provoca o pierdere de putere a motorului dumneavoastră.
  • Dificultăți la pornirea mașinii: În cele din urmă, una dintre ultimele complicații clasice legate de un debitmetru murdar va fi că Volkswagen California va avea mai multe probleme la pornirea mașinii.

Cum curăț senzorul debitului de aer de la un Volkswagen California?

După ce examinăm funcționarea și problemele pe care le poate provoca debitmetrul, vom analiza cum să rezolvăm aceste complicații arătându-ți cum să curățați senzorul de debit de aer de masă al Volkswagen California . Ar trebui să știți că acest proces este de fapt destul de simplu de executat și nu veți avea nevoie de abilități mecanice avansate pentru a-l face singur, o modalitate bună de a evita o călătorie în garaj și o factură abruptă. Descoperiți mai jos diferiții pași de urmat pentru a executa acest act de service de rutină:

  • Dupa ce am avut a găsit senzorul de masă de aer al Volkswagen California , va trebui să-l demontați. Pentru a realiza acest lucru, acționați ușor, dar va trebui doar să-l dezasamblați de ambele părți ale conductei de aer și să deconectați ștecherul electric de deasupra acestuia.
  • Odată demontat, veți avea capacitatea de a continua pasul curățarea senzorului de debit de aer în masă al Volkswagen California . Acest senzor se va murdari, pe măsură ce trece timpul, iar cele două „filamente” ale sale care vor oferi computerului dumneavoastră informații despre calitatea și temperatura aerului nu vor mai avea capacitatea de a colecta datele corect, tocmai în acest sens va perturbă funcționarea motorului Volkswagen California. Scopul acestei curățări va fi să-și scoată toate substanțele impure pentru a-i permite să funcționeze din nou eficient.
  • Lăsa înmuiați partea inferioară a senzorului de debit de aer în masă (nu partea dopului) în acetonă sau alt solvent timp de câteva minute , care va elimina cea mai mare parte a murdăriei

    .

  • Acum vom trece la curățarea foarte delicată a filamentelor debitmetrului. Trebuie să fii foarte Atenție, altfel senzorul de debit de aer în masă va fi stricat definitiv. Cu ajutorul unei perii fine și a unui solvent, curățați ușor cele două filamente ale senzorului de debit de aer în masă . Dacă ți-e prea frică să-l distrugi, le poți curăța și cu un lichid de frână sub formă de aerosol prin pulverizarea jetului pe aceste filamente.
Weiterlesen:
Motor fierbinte zdrăngănind pe Volkswagen-ul meu California

Acum știi cum să curățați senzorul de debit de aer de masă al Volkswagen California , ar trebui să simțiți o diferență vizibilă în comportamentul motorului dvs.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen California, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen California.

Legătura cu publicația principală