Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să curățați aerul condiționat Ford Galaxy?

Aerul condiționat este probabil cea mai solicitată caracteristică la mașinile moderne. Cu toate acestea, anterior a fost limitat la versiuni high-end, acum a fost democratizat pentru o mare parte a vehiculelor. Cu toate acestea, acest dispozitiv costisitor și elaborat are nevoie de un tratament special și, fie că este vorba de service sau din cauza mirosurilor, este complet crucial să ne gândim la curățarea aerului condiționat al Ford Galaxy. Acesta este exact ceea ce vom demonstra mai detaliat în această pagină de conținut. Mai întâi ne vom uita în detaliu la procedura de curățare a aerului condiționat al Ford Galaxy, apoi, într-o a doua etapă, vom analiza mai general serviciul de aer condiționat al Ford Galaxy.

Cum îmi curăț aerul condiționat Ford Galaxy

Să începem pagina noastră de conținut cu curățarea sistemului de aer condiționat al Ford Galaxy. Singura metodă de a realiza o curățare completă a acestui sistem va fi utilizarea spray-uri bactericide și fungicide, de fapt, aerul tau conditionat produce multa umezeala care va ramane in sistem si va ajuta la producerea de germeni si bacterii de tot felul. Veți găsi aceste articole pe internet sau în centrele auto. Există două metode de a face acest lucru, iată-le

Curățați sistemul de aer condiționat al Ford Galaxy într-un mod simplu

Odată ce aveți un spray dezinfectant, puteți curăța cu ușurință sistemul de aer condiționat al mașinii.

Metoda este destul de ușoară, cu toate acestea, această procedură poate murdări interiorul Ford Galaxy.

 • Scoateți filtrul de habitaclu.
 • Pune spray-ul dezinfectant pe podeaua mașinii tale (ideal pe partea pasagerului).
 • Porniți ventilația și aerul condiționat al mașinii (cu motorul pornit) cu reciclarea aerului
 • Cu geamurile închise, apăsați butonul de pe bombă pentru a o goli încet, dar sigur și închideți ușile automobilului și lăsați-o să aprindă aproximativ zece minute.
 • Odată ce acest timp a trecut, deschideți ușile Ford Galaxy, ventilația încă activată și lăsați habitaclu să aerisească timp de aproximativ 20 de minute.
Weiterlesen:
Unde se află cricul pe Ford Galaxy?

Această tehnică vă va permite să curățați foarte rapid sistemul de aer condiționat al Ford Galaxy, dar dacă aveți mirosuri neplăcute de aer condiționat pe Ford Galaxy care sunt persistente, vă sfătuim să practicați a doua soluție.

Curățați în profunzime sistemul de aer condiționat al Ford Galaxy

.

Acum să trecem la soluția mai semnificativă de a efectua a curățarea în profunzime a sistemului dumneavoastră de ventilație. Va trebui să achiziționați același produs bactericid și fungicid, doar aplicația va fi distinctă. Iată operațiunea de care trebuie să te ții:

 • Luați-vă filtrul de cabină.
 • Prin priza de aer exterioară a Ford Galaxy (între capotă și parbriz), cu motorul pornit și ventilația activată, pulverizați de câteva ori timp de 5 secunde și lăsați toate ferestrele și ușile închise câteva minute.
 • Odată realizată această primă parte, veți putea aborda partea interioară a sistemului dvs. de aer condiționat, făcând același lucru, dar nu și priza de aer din interior care este de obicei plasată sub torpedo.
 • În cele din urmă, pentru a încheia, puteți pulveriza câteva spray-uri în orificiile de ventilație ale Ford Galaxy.
 • Tot ce trebuie să faceți este să vă aerisiți mașina în timp ce produsul se risipește înainte de a-l putea folosi din nou.

Întreținerea aerului condiționat al lui Ford Galaxy

În sfârșit, pentru a finaliza pagina noastră de conținut, vă vom oferi sfatul principal de respectat, dacă doriți să maximizați durata de viață a sistemului dumneavoastră de aer condiționat de pe Ford Galaxy și să limitați cheltuielile neprevăzute.

 • Asigurați-vă că aerul condiționat este întreținut în fiecare an
 • Schimbați filtrul de cabină la fiecare doi ani.
 • Reîncărcați gazul FREON la fiecare doi ani.
 • înclinați sistemul de aer condiționat de pe Ford Galaxy în fiecare an.

  Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Ford Galaxy, aruncați o privire la categoria Ford Galaxy.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Ford Galaxy?
Legătura cu publicația principală