Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să blochezi un Mercedes Benz E Class cu o baterie descărcată?

Cu toții avem preocupări cu mașina noastră mai devreme sau mai târziu, indiferent dacă rămâneți fără benzină, aveți o problemă cu siguranța sau mașina dvs. nu pornește, toate aceste defecțiuni ne enervează adesea și de multe ori suntem incapabili să le corectăm. De aceea, toți încercăm să vă ajutăm în fața acestor complicații, iar pe această pagină vom încerca să vă demonstrăm cum să vă închideți Mercedes Benz E Class cu o baterie descărcată? Într-adevăr, dacă nu mai ai putere, nu vei mai putea folosi închiderea centralizată a mașinii tale. În primul rând, vom demonstra cum să ridicați geamul unui Mercedes Benz E Class cu o baterie descărcată și, în al doilea rând, cum să închideți ușile Mercedes Benz E Class fără baterie.

Cum să ridici un geam de la un Mercedes Benz E Class cu bateria descărcată?

Așa că vom începe documentul nostru cu tehnica care vă va permite închideți-vă Mercedes Benz E Class fără curent electric și mai precis fereastra acesteia. Indiferent dacă bateria dvs. este descărcată sau ați scos bateria, nu veți avea acces la comenzile electrice ale Mercedes Benz E Class și, prin urmare, nu veți mai avea ocazia să închideți geamurile electrice ale Mercedes Benz E. Clasă. Din păcate, nu aveți multe posibilități care să vă permită să le închideți, de fapt, închiderea geamului electric al unui Mercedes Benz E Class fără baterie este imposibilă , fara curent nu ai posibilitatea de a rula sistemele ridicatorului tau de geam, si chiar daca scoti garnitura usii si incerci sa reasamblati geamul manual riscati sa sparge motorul ridicatorului de geam al Mercedes Benz Clasa E. În cazul în care, pe de altă parte, geamul Mercedes Benz E Class este blocat în timp ce aveți bateria, asigurați-vă că consultați acest ghid pentru a remedia problema dvs. Iată singurele două răspunsuri pe care le putem sugera, deși sunt destul de logice:

  • Achiziționați o baterie nouă pentru Mercedes Benz Clasa E și schimbați-o , care va realimenta toate piesele electrice ale Mercedes Benz Clasa E și, astfel, sistemele dvs. de ridicare a geamurilor. Dacă intenționați să deconectați bateria de la Mercedes Benz E Class, nu ezitați să răsfoiți articolul nostru pentru a efectua această acțiune.
  • Găsiți un autovehicul care are puterea bateriei și conectați cele două baterii cu cablu de pornire pentru a reîncărca bateria și vă permite să închideți geamurile Mercedes Benz Clasa E.
Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Mercedes Benz Clasa E

.

Cum să închizi ușile unui Mercedes Benz E Class cu bateria descărcată?

Și acum, cu siguranță vom merge înainte la partea care vă interesează cel mai mult, cum să închideți ușile Mercedes Benz Clasa E fără curent electric, cu toate acestea, de data aceasta ne vom concentra pe ușile acestuia. Într-adevăr, mașina dvs. s-ar putea să fie fără baterie în fața casei dvs., ați reușit să deschideți ușile și să încercați să o porniți, dar în timp ce așteptați să găsiți o alternativă, doriți să vă asigurați că nimeni altcineva nu va avea ocazia să intre înăuntru. Din păcate, este aproape aceeași problemă ca și cu geamurile Mercedes Benz Clasa E. Într-adevăr, fără putere, va fi imposibil să activați mecanismele de blocare a ușii. În câțiva ani veți avea un buton pe rama ferestrei pe care îl puteți apăsa manual închideți-vă Mercedes Benz Clasa E fără curent, dar acest lucru este din ce în ce mai rar. Așa că vă vom oferi, ca și până acum, singurele două alternative care să vă permită să vă închideți mașina fără energie:

  • Achiziționați o baterie nouă și instalați-o pentru a închide ușile Mercedes Benz Clasa E, sau găsiți unul în stare bună. Dar, veți avea nevoie de acces la capotă pentru a face acest lucru
  • Conectați-vă Mercedes Benz Clasa E la o mașină care rulează pentru a transfera energie și a reîncărca bateria vehiculului. Acest lucru vă va oferi cel puțin suficientă putere pentru a închide ușile mașinii. Dacă aveți îndoieli cu privire la capacitatea bateriei dvs. de a păstra încărcarea. Asigurați-vă că închideți ușile mașinii în timp ce aceasta este încă legată de celălalt vehicul. După ce ați făcut acest lucru, puteți deconecta bateria și închide capota
Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Mercedes Benz Clasa E?

.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Mercedes Benz E Class, accesați categoria noastră Mercedes Benz E Class.

Legătura cu publicația principală