Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să blocați un Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată?

Cu toții avem probleme cu autovehiculul nostru mai devreme sau mai târziu, indiferent că rămâneți fără benzină, aveți o problemă cu siguranța sau mașina dvs. nu pornește, toate aceste defecțiuni sunt susceptibile să ne enerveze și suntem în majoritatea cazurilor neputincioși să facem se ocupă de ele. De aceea, echipa noastră face tot posibilul să vă ajute în fața acestor probleme, iar în acest articol ne vom asigura că vă descriem cum să blocați Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată? Într-adevăr, dacă nu mai aveți energie electrică, nu veți mai avea posibilitatea de a utiliza închiderea centralizată a mașinii dumneavoastră. În primul rând, vom demonstra cum să ridicați geamul unui Volkswagen Transporter 5 cu o baterie descărcată și, în al doilea rând, cum să blocați ușile Volkswagen Transporter 5 fără baterie.

Cum să ridici geamul unui Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

Așa că vom începe documentul nostru cu soluția care să vă permită închideți-vă Volkswagen Transporter 5 fără curent electric si mai exact fereastra acestuia. Indiferent dacă bateria este descărcată, fie că ați scos bateria, nu veți avea acces la comenzile electrice ale Volkswagen Transporter 5 și, prin urmare, nu veți mai avea șansa să închideți geamurile electrice ale Volkswagen Transporter 5. Din păcate. nu ai multe soluții care să-ți permită să le închizi, în realitate, închiderea geamului electric al unui Volkswagen Transporter 5 fără baterie este imposibilă , fara energie nu ai posibilitatea de a actiona mecanismele ridicatorului tau de geam, si indiferent daca iti scoti garnitura usii si incerci sa reasamblati geamul manual risti sa sparge motorul ridicătorului de geam al Volkswagen Transporter 5. Dacă, pe de altă parte, geamul Volkswagen Transporter 5 este blocat în timp ce aveți baterie, vă rugăm să consultați acest ghid pentru a obține o soluție la problema dvs. Iată singurele două posibilități pe care le putem sugera, deși sunt destul de logice:

  • Cumpărați o baterie nouă pentru Volkswagen Transporter 5 și schimbați-o , care va realimenta toate piesele electrice ale Volkswagen Transporter 5 și, astfel, mecanismele de ridicare a geamurilor. Dacă intenționați să deconectați bateria de la Volkswagen Transporter 5, nu ezitați să citiți articolul nostru pentru a efectua acest proces.
  • Găsiți un autovehicul care are puterea bateriei și conectați cele două baterii cu cablu de pornire pentru a reîncărca bateria și vă permite să închideți geamurile Volkswagen Transporter 5.
Weiterlesen:
Indicatorul de combustibil rămâne aprins pe Volkswagen Transporter 6, ce să fac?

.

Cum să închizi ușile unui Volkswagen Transporter 5 cu bateria descărcată?

Și acum, cu siguranță vom trece la partea care vă interesează mai mult, cum să închizi Volkswagen Transporter 5 uși fără curent electric, cu toate acestea, de data aceasta ne vom concentra asupra ușilor acestuia. Într-adevăr, mașina dvs. s-ar putea să fie fără baterie în fața casei dvs., v-ați descurcat să deschideți ușile și să încercați să o porniți, dar în timp ce așteptați să găsiți un remediu, doriți să fiți sigur că nimeni altcineva nu va avea ocazia să intre înăuntru. Din păcate, este aproape aceeași problemă ca la geamurile Volkswagen Transporter 5. Într-adevăr, fără curent, va fi imposibil să activați mecanismele de blocare a ușilor. În câțiva ani veți avea un buton pe rama ferestrei pe care îl puteți apăsa manual închideți-vă Volkswagen Transporter 5 fără alimentare, dar acest lucru este din ce în ce mai rar. Așa că vă vom oferi ca și până acum singurele două posibilități care vă permit să vă închideți mașina fără energie:

  • Cumpărați o baterie nouă și instalați-o pentru a închide ușile Volkswagen Transporter 5, sau găsiți unul în stare bună. Dar, veți avea nevoie de acces la capotă pentru a face acest lucru
  • Conectați-vă Volkswagen Transporter 5 la o mașină care rulează pentru a transfera energie și a reîncărca bateria vehiculului. Acest lucru vă va oferi cel puțin suficientă putere pentru a închide ușile mașinii. Dacă aveți nelămuriri cu privire la capacitatea bateriei dvs. de a menține încărcarea. Nu uitați să închideți ușile mașinii dvs. cât timp aceasta este încă legată de celălalt automobil. După ce ați terminat acest lucru, puteți deconecta bateria și închide capota
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Transporter 6

.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 5, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию