Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să blocați un Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată?

Cu toții avem probleme cu autovehiculul nostru mai devreme sau mai târziu, nu contează dacă rămâneți fără benzină, aveți o problemă cu siguranța sau mașina dvs. nu vrea să pornească, toate aceste defecțiuni tind să ne enerveze și noi sunt în majoritatea cazurilor incapabili să le gestioneze. De aceea, toți încercăm să vă ajutăm în fața acestor necazuri, iar în acest articol vom încerca să vă învățăm cum să închideți Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată? În realitate, dacă nu mai ai putere, nu vei mai putea folosi închiderea centralizată a mașinii tale. Vă vom arăta mai întâi cum să sufocați geamul unui Volkswagen Transporter 4 cu o baterie descărcată și, în al doilea rând, cum să închideți ușile Volkswagen Transporter 4 fără baterie.

Cum să ridici geamul unui Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

Așa că vom începe articolul nostru cu soluția care vă va permite închideți-vă Volkswagen Transporter 4 fără curent electric si mai exact fereastra acestuia. Indiferent dacă bateria este descărcată sau ați scos bateria, nu veți avea acces la comenzile electrice ale Volkswagen Transporter 4 și, prin urmare, nu veți mai avea ocazia să închideți geamurile electrice ale Volkswagen Transporter 4. Din păcate nu aveți Nu am multe opțiuni care să vă permită să le închideți, de fapt, închiderea geamului electric al unui Volkswagen Transporter 4 fără baterie este imposibilă , fara curent nu ai posibilitatea de a rula sistemele ridicatorului tau de geam, si chiar daca scoti garnitura usii si incerci sa reasamblati geamul manual riscati sa distrugeți motorul ridicătorului de geam al Volkswagen Transporter 4. Dacă, pe de altă parte, geamul Volkswagen Transporter 4 este blocat în timp ce aveți baterie, vă rugăm să consultați această instrucțiune pentru a obține o remediere la problema dvs. Iată singurele două răspunsuri pe care le putem recomanda, deși sunt destul de logice:

  • Luați o baterie nouă pentru Volkswagen Transporter 4 și schimbați-o , care va realimenta toate organele electrice ale Volkswagen Transporter 4 și, astfel, sistemele dvs. de ridicare a geamurilor. Dacă intenționați să deconectați bateria de la Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să citiți articolul nostru pentru a efectua această acțiune.
  • Găsiți un autovehicul care are puterea bateriei și conectați cele două baterii cu cablu de pornire pentru a reîncărca bateria și vă permite să închideți geamurile Volkswagen Transporter 4
Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Transporter 6?

.

Cum să închizi ușile unui Volkswagen Transporter 4 cu bateria descărcată?

Și acum, cu siguranță vom avansa la partea care vă interesează cel mai mult, cum să închizi Volkswagen Transporter 4 uși fără curent electric, dar de data aceasta ne vom concentra pe ușile acestuia. În realitate, mașina ta poate să fie fără baterie în fața casei tale, ai reușit să deschizi ușile și să încerci să o pornești, dar în timp ce aștepți să găsești un remediu, vrei să te asiguri că nimeni nu va avea ocazia să intre înăuntru. Din păcate, este aproape aceeași problemă ca și cu geamurile Volkswagen Transporter 4. Într-adevăr, fără curent, va fi imposibil să activați mecanismele de blocare a ușilor. În câțiva ani veți avea un buton pe rama ferestrei pe care îl puteți apăsa manual închideți-vă Volkswagen Transporter 4 fără alimentare, dar acest lucru este din ce în ce mai rar. Așa că vă vom oferi, ca și până acum, singurele două alternative care să vă permită să vă închideți mașina fără energie:

  • Luați o baterie nouă și montați-o pentru a închide ușile Volkswagen Transporter 4, sau găsiți unul în stare bună. Cu toate acestea, veți avea nevoie de acces la capotă pentru a face acest lucru
  • Conectați-vă Volkswagen Transporter 4 la o mașină care rulează pentru a transfera energie și a reîncărca bateria vehiculului. Acest lucru vă va oferi cel puțin suficientă putere pentru a închide ușile mașinii. Dacă aveți îngrijorări legate de capacitatea bateriei de a păstra încărcarea. Asigurați-vă că închideți ușile mașinii dvs. în timp ce aceasta este încă legată de celălalt automobil. După ce ați terminat acest lucru, puteți deconecta bateria și închide capota
Weiterlesen:
Volkswagen Transporter 4 care accelerează singur

.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Transporter 4, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector