Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Transporter?

Anumite caracteristici ale autoturismelor noastre vă permit să beneficiați de un confort ridicat la volan! Evident, având un GPS încorporat în autovehiculul dvs., vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către un loc necunoscut, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă evoluție, de aceea este necesară pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Transporter , și asta este exact ceea ce vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Transporter .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Transporter

În această secțiune vom afla cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Transporter și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe beneficii pe care un GPS pentru telefon mobil sau un GPS de tip Tomtom nu le vor putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este încorporat direct în tabloul de bord al Volkswagen Transporter face imposibilă furtul GPS-ului de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este foarte des, în funcție de an, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și astfel să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu unitatea dvs. principală, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când schimbați direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare la Volkswagen Transporter 4?

Diferite tipuri de GPS pentru Volkswagen Transporter

După ce ați văzut avantajele și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Transporter , vom explica rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Volkswagen Transporter, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt conectate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, totuși simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim fel de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să aveți un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și utilizați aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte reactive și practice de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volkswagen Transporter?

Vom trece acum la componenta care vă interesează cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Volkswagen Transporter-ul tău? Pentru a realiza acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Transporter

Vechile sisteme GPS prezente pe Volkswagen Transporter până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și tehnica de actualizare a acestui GPS pe un Volkswagen Transporter este să mergi la reprezentanța auto cine o va gestiona, pentru 50 de euro în multe cazuri.

Weiterlesen:
Pret inlocuire disc de frana pentru Volkswagen Transporter?

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Transporter prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai de bază pentru mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente modele Volkswagen Transporter cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, deci nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector