Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Touran 3?

Anumite caracteristici ale autoturismelor noastre vă permit să beneficiați de un confort semnificativ la volan! De fapt, a avea un GPS inclus în autovehiculul dvs. vă permite să rămâneți concentrat pe drum în timp ce conduceți către o destinație necunoscută, fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri este în continuă dezvoltare, de aceea este importantă pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Touran 3 , și tocmai asta vom descoperi astăzi. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele caracteristici ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Touran 3 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Touran 3

În această secțiune vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Touran 3 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe beneficii pe care un GPS pentru telefon mobil sau un GPS de tip Tomtom nu ți le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Faptul că este inclus imediat în tabloul de bord al Volkswagen Touran 3 face că este fără speranță să furați GPS-ul de pe autovehiculul dumneavoastră.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice formă de GPS pe care ai putea-o folosi.
  • Este frecvent, în concordanță cu anul, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără a lua mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Asociat cu sistemul dvs. audio, poate fi cuplat la muzică și se întâmplă doar atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Vibrații de accelerație pe Volkswagen Touran 2, ce să faci?

Diferite tipuri de GPS pentru Volkswagen Touran 3

După ce ați descoperit avantajele și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Touran 3 , vom descrie destul de repede diferitele tipuri de GPS încorporate care există pentru un Volkswagen Touran 3, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt legate de un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt foarte ușor de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, vei simți că te uiți la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să aveți un sistem inclusiv Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și utilizați aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și confortabil de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volkswagen Touran 3?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Volkswagen Touran 3? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se realizează procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Touran 3

Vechile sisteme GPS găsite pe Volkswagen Touran 3 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Volkswagen Touran 3 este să mergeți la dealer cine o va gestiona, pentru 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
Cum deconectez bateria la Volkswagen Touran 2?

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Touran 3 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai de bază pentru mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau pe un card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. faceți actualizarea imediat prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente modele Volkswagen Touran 3 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să produceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu liniște, știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă mai aveți întrebări despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector