Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să actualizez GPS-ul pe Volkswagen Touran 2?

Anumite caracteristici ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de confortul de conducere greu! Evident, a avea un GPS încorporat în mașină vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți fără probleme către un loc necunoscut. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se dezvoltă frecvent, de aceea este necesară pentru a actualiza GPS-ul Volkswagen Touran 2 , și asta este exact ceea ce vom descoperi în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom vorbi despre diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Volkswagen Touran 2 .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Volkswagen Touran 2

În această parte vom descoperi cum funcționează GPS-ul unui Volkswagen Touran 2 și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Caracteristicile unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu vi le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al Volkswagen Touran 2 face fără speranță să furați GPS-ul din mașină.
  • Conectat cu antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice fel de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este frecvent, în funcție de an, conectat la comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, ca urmare, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în majoritatea cazurilor mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau un tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Conectat la sistemul dvs. audio, acesta poate fi cuplat la muzică și poate apărea doar când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul pe Volkswagen Touran 2?

Diferite tipuri de GPS pentru Volkswagen Touran 2

După ce ați văzut profesioniștii și înainte de a vă explica cum să actualizați GPS-ul Volkswagen Touran 2 , vom rezuma rapid diferitele tipuri de GPS integrate care există pentru un Volkswagen Touran 2, iată-le:

  • GPS-ul clasic: Numim GPS clasic modelele care echipează mașinile recente, sunt legate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, deși sunt simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim fel de GPS, pe cele mai noi automobile este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și confortabil de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul unui Volkswagen Touran 2?

Vom trece acum la componenta care vă place cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Volkswagen Touran 2? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare fel de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Volkswagen Touran 2

Vechile sisteme GPS incluse pe Volkswagen Touran 2 până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Volkswagen Touran 2 este să mergeți la dealer cine se va ocupa de el, la 50 de euro in majoritatea cazurilor.

Weiterlesen:
Cum se curăță catalizatorul Volkswagen Touran 2?

Actualizarea GPS-ului Volkswagen Touran 2 prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea furnizorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să mergeți pe site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții a GPS-ului dvs., apoi să o transferați pe o cheie USB sau card SD, în funcție de conectorii disponibili pe modelul dvs. faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Volkswagen Touran 2 cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu o senzație de siguranță știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 2, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 2.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector