Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să actualizez GPS-ul pe Chevrolet Trax?

Anumite caracteristici ale mașinilor noastre vă permit să beneficiați de confortul de conducere greu! De fapt, a avea un GPS încorporat în mașină vă permite să rămâneți concentrat în întregime pe drum, deși conduceți către o destinație necunoscută fără complicații. Cu toate acestea, rețeaua de drumuri se schimbă în mod regulat, prin urmare este necesară pentru a actualiza GPS-ul Chevrolet Trax , și asta este exact ceea ce vom vedea în acest articol. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom analiza diferitele atribute ale GPS-ului integrat pentru mașini și, în al doilea rând, cum să actualizați GPS-ul unui Chevrolet Trax .

Cum funcționează GPS-ul la bord într-un Chevrolet Trax

În această secțiune vom vedea cum funcționează GPS-ul unui Chevrolet Trax și care sunt diferitele tipuri de GPS.

Avantajele unui GPS integrat?

Un GPS încorporat oferă multe funcții pe care un GPS pentru telefon inteligent sau un GPS de tip Tomtom nu vi le va putea oferi. Mai jos este o listă a avantajelor acestor dispozitive:

  • Punctul în care este încorporat direct în tabloul de bord al Chevrolet Trax face să furi GPS-ul din mașină fără speranță.
  • Conectat la antena radio a mașinii tale, GPS-ul va avea o recepție mai bună decât orice tip de GPS pe care l-ai putea folosi.
  • Este frecvent, în funcție de an, legat de comenzile vocale de pe volan, ceea ce vă permite să îl utilizați fără să luați mâinile de pe volan și, în consecință, să conduceți mai sigur.
  • Ecranul este în multe cazuri mult mai mare decât un GPS de pe un smartphone sau de tip nomade, astfel încât informațiile sunt mai lizibile.
  • Legat de sistemul dvs. de sunet, poate fi cuplat la muzică și poate apărea numai atunci când înlocuiți direcția, ceea ce limitează pe cât posibil riscul de a devia cursul.
Weiterlesen:
Cum să tractați Chevrolet Trax?

Diferite tipuri de GPS pentru Chevrolet Trax

După ce ați văzut avantajele și înainte de a vă detalia cum să actualizați GPS-ul Chevrolet Trax , vom ilustra rapid diferitele tipuri de GPS încorporat care există pentru un Chevrolet Trax, iată-le:

  • GPS-ul tradițional: Numim GPS tradițional modelele care echipează mașinile recente, sunt legate la un sistem multimedia complet și sunt echipate cu ecran tactil.
  • Vechiul GPS: Aceste GPS au fost primele generații, ecranul este folosit doar pentru navigare și sunt actualizați cu un stick USB sau un card SD. Aceste sisteme, totuși simple de utilizat și au o calitate mai scăzută a ecranului, veți simți ca și cum vă uitați la un televizor din anii 90.
  • GPS Android Auto sau Apple CarPlay: În sfârșit, ultim tip de GPS, pe cele mai noi vehicule este posibil să existe un sistem care integrează Android sau Apple, aceste sisteme sunt autonome și folosești aplicațiile native ale unuia dintre cele două sisteme de operare. Sunt foarte receptivi și confortabil de utilizat.

Cum actualizez GPS-ul la un Chevrolet Trax?

Vom trece acum la partea care vă interesează cel mai mult, cum să actualizezi GPS-ul Chevrolet Trax? Pentru a face acest lucru, vom vedea pentru fiecare tip de GPS cum se face procesul de actualizare a cartografiei, semnalizării și software-ului.

Actualizarea vechiului GPS pe Chevrolet Trax

Vechile sisteme GPS găsite pe Chevrolet Trax până în anii 2000/2005, aceste GPS utilizează un software special pentru marcă și abordarea actualizării acestui GPS pe un Chevrolet Trax este să mergeți la reprezentanța auto cine se va ocupa de el, la 50 de euro de cele mai multe ori.

Weiterlesen:
Ecranul tactil Chevrolet Trax nu funcționează

Actualizarea GPS-ului Chevrolet Trax prin SD sau USB

Acest tip de GPS este cel mai frecvent la mașinile care au aproximativ zece ani. Majoritatea producătorilor au apelat companiei „AICI navigare” și va trebui să accesați site-ul lor pentru a descărca actualizarea hărții GPS-ului dvs., apoi copiați-o pe o cheie USB sau pe un card SD pe baza conectorilor disponibili pe modelul dvs. și faceți actualizarea direct prin meniul GPS-ului dvs. integrat.

Actualizare automată GPS

Cele mai recente Chevrolet Trax cu Android Auto sau Apple CarPlay se vor actualiza automat, așa că nu este nevoie să faceți actualizări. Puteți continua să utilizați GPS-ul cu confort știind că harta și limitele de viteză sunt actualizate.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Chevrolet Trax, accesați categoria noastră Chevrolet Trax.

Legătura cu publicația principală