Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Transporter-ului meu?

A fi proprietarul unui vehicul recent Volkswagen Transporter ne oferă câteva avantaje, în realitate, vehiculele recente oferă acces la un număr din ce în ce mai remarcabil de caracteristici ale produsului. Îți vor permite să câștigi în confort, multimedia sau securitate. Astăzi vom examina o opțiune care este concepută pentru a te face să te simți în siguranță în vehiculul tău, închiderea automată a ușilor. Acest pachet poate fi dezactivat fără motiv, așa că vom vedea cum să activați blocarea automată pe Volkswagen Transporter. Pentru a face acest lucru, vom analiza inițial aspectele tehnice ale acestei funcționalități și cum funcționează, apoi, într-o a doua parte, cum să reactivați închiderea automată a ușilor mașinii dumneavoastră.

Ce este blocarea sau închiderea automată la un Volkswagen Transporter?

Înainte să vă prezentăm cum să activați blocarea automată a Volkswagen Transporter, vom examina utilitatea acestor caracteristici. Evident, numărul furturilor de mașini crește încet, iar Volkswagen Transporter este o locație în care de obicei ne simțim în siguranță. Cu toate acestea, atunci când opriți la un semafor roșu, la un semn de oprire sau în ambuteiaje, vă puteți simți supus agresiunii, tocmai cu acest lucru în minte mărcile au lansat această funcționalitate. În general, există un buton de blocare a ușilor care vă permite să închideți și să deschideți ușile din interior, dar această funcție blochează automat ușile vehiculului dvs. ori de câte ori depășiți o anumită viteză sau un anumit timp după pornirea motorului. Avantajul este că nu mai trebuie să vă faceți griji pentru acest gest pentru a garanta securitate optimă.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Transporter 4

Cum activez închiderea automată a ușilor la Volkswagen Transporter?

Din păcate, se poate întâmpla ca din cauza setărilor implicite din fabrică, defecțiunilor electronice, manevrării proaste, această opțiune să poată fi oprită, acum ne vom uita la cele două opțiuni pentru a vă permite să activați blocarea automată pe Volkswagen Transporter.

  • Cum se activează blocarea/închiderea automată a ușilor la un vehicul: Butonul de blocare

    Cea mai rapidă abordare dacă vă aflați în cazul în care închiderea automată a ușii nu va mai funcționa, este să puneți contactul (la unele serii va trebui și să aveți motorul pornit) și să veniți rapid și să țineți apăsat butonul de blocare a ușii. pe mașină pentru o scurtă perioadă de timp, până când ascultați un semnal sonor și, în funcție de anul Volkswagen Transporter, semnalizatoarele care sunt aprinse. Această abordare ar trebui să fie suficientă în majoritatea situațiilor pentru a activa blocarea automată a ușii la Volkswagen Transporter.

    Cum să activez blocarea automată a ușii pe Volkswagen Transporter: Prin computer

    Pentru a încheia, o abordare mai tehnică, dar care poate fi conectată la o problemă din fabrică sau la o pană de curent la mașina dumneavoastră. Pentru a reactiva blocarea automată a ușii la Volkswagen Transporter, veți putea trece prin priza de diagnosticare. Va trebui să aveți un instrument de diagnosticare și să navigați prin meniuri pentru a schimba opțiunea legată din „meniul cercevea”. Cu toate acestea, acest lucru este recomandat doar persoanelor cu anumite cunoștințe de mecanică și vă recomandăm să treceți la specialistul dumneavoastră pentru a face acest lucru.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie pe Volkswagen Transporter 5 ?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector