Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum să activez blocarea automată a Volkswagen Crafter?

A fi proprietarul unui recent Volkswagen Crafter ne oferă mai multe dotări, în realitate, vehiculele moderne dau acces la un număr din ce în ce mai impresionant de dotări. Îți vor permite să câștigi în confort, multimedia sau siguranță. Pe această pagină vom examina o caracteristică care se așteaptă să te facă să te simți în siguranță în mașina ta, închiderea automată a ușilor. Acest pachet poate fi dezactivat fără motiv, așa că vom vedea cum să activați blocarea automată pe Volkswagen Crafter. Pentru a face acest lucru, ne vom uita mai întâi la funcționarea acestei funcționalități și la modul în care funcționează, apoi, într-un al doilea pas, cum să reactivați închiderea automată a ușilor mașinii dumneavoastră.

Ce este blocarea sau închiderea automată la un Volkswagen Crafter?

Înainte să vă prezentăm cum să activați blocarea automată a Volkswagen Crafter, vom examina eficacitatea acestor caracteristici. Evident, numărul mașinilor deturnate crește constant, iar Volkswagen Crafter este o locație în care avem tendința de a ne simți în siguranță. Cu toate acestea, atunci când opriți la un semafor roșu, la un semn de oprire sau în ambuteiaje, vă puteți simți supus agresiunii, tocmai având în vedere acest lucru mărcile au introdus această funcționalitate. În general, există un buton de blocare a ușilor care vă permite să închideți și să deschideți ușile din cabină, dar această opțiune blochează automat ușile vehiculului dvs. atunci când depășiți o anumită viteză sau un anumit timp după pornire. Avantajul este că nu mai trebuie să fii îngrijorat de acest gest pentru a asigura o siguranță optimă.

Weiterlesen:
Ezitare în timpul accelerației Volkswagen Crafter

Cum activez închiderea automată a ușilor la Volkswagen Crafter?

Din păcate, se poate întâmpla ca din cauza setărilor implicite din fabrică, defecțiunilor electronice, manevrării proaste, această opțiune să poată fi oprită, vom afla acum cele două metode pentru a vă permite să activați blocarea automată pe Volkswagen Crafter.

  • Cum se activează blocarea/închiderea automată a ușilor la un vehicul: Butonul de blocare

    Cea mai simplă tehnică, dacă vă aflați în cazul în care închiderea automată a ușii nu mai funcționează, este să puneți contactul (la unele serii veți avea nevoie și să aveți motorul pornit) și să veniți destul de repede și să țineți apăsat butonul de blocare a ușii. mașina dvs. timp de câteva secunde până când percepeți un semnal sonor și, în funcție de anul Volkswagen Crafter, semnalizatoarele care sunt aprinse. Această tehnică ar trebui să fie suficientă în majoritatea situațiilor pentru a activa blocarea automată a ușii la Volkswagen Crafter.

    Cum să activez blocarea automată a ușii pe Volkswagen Crafter: prin computer

    În sfârșit, o tehnică mai dificilă, dar care poate fi cauzată de o problemă din fabrică sau de o pană de curent a mașinii tale. Pentru a reactiva blocarea automată a ușii la Volkswagen Crafter, veți avea posibilitatea de a trece prin priza de diagnosticare. Va trebui să aveți un instrument de diagnosticare și să navigați prin meniuri pentru a schimba opțiunea legată din „meniul cercevea”. Cu toate acestea, acest lucru este recomandat doar persoanelor cu anumite cunoștințe de mecanică și vă recomandăm să vă vizitați mecanicul pentru a realiza acest lucru.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Crafter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Crafter.

Legătura cu publicația principală