Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 6?

A avea un vehicul este important, avem nevoie de el de cele mai multe ori pentru a ajunge la locul de muncă și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte importantă a bugetului nostru anual ne declanșează de obicei surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei este rareori inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu vă dați seama. aceasta. Dacă ești conștient despre scurgeri de ulei pe Volkswagen Transporter 6, ai ajuns la locul potrivit, te vom asista mai intai pentru a localiza originea scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o remediezi, daca este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter 6

Dacă vedeți scurgeri de lichid de sub Volkswagen Transporter 6, prima mișcare corectă este să vă verificați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a descoperi dacă oricare dintre ele poate fi recunoscut rapid ca originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu siguranță fundamental să verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne vom concentra doar pe cazul în care găsiți scurgeri de ulei de la Volkswagen Transporter 6, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Vibrații la ralanti Volkswagen Transporter 6, ce să faci?

De fapt, nu este ușor să localizați originea uleiului care se scurge pe un Volkswagen Transporter 6 din cauza spațiului din blocul motor, chiar și așa, iată pașii simpli de urmat pentru a localiza sursa uleiului:

  • Găsiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se revarsă pe pământ…
  • Urmăriți traseul uleiului care picură până la origine, dacă pata este prea importantă, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl localizați mai ușor.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă a pieselor care, în majoritatea cazurilor, provoacă scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a făcut ca uleiul să se scurgă pe Volkswagen Transporter 6.

Acum că ați localizat originea scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gravitatea acestuia, dar amintiți-vă că aceasta nu este o soluție de lungă durată și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Este posibil să vă dezvăluim reparațiile pe care credem că le puteți întreprinde singur cu niște know-how, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Transporter 6, va trebui să vă schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Volkswagen Transporter 6

În această situație, procedura este destul de simplă, trebuie doar să ridicați Volkswagen Transporter 6, ori de câte ori este posibil perfect orizontal, să vă scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți buşonul la cuplul perfect și să verificaţi motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Weiterlesen:
Cum scot janta de pe Volkswagen Transporter?

Scurge de ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Transporter 6

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei vine de la filtrul de ulei, practic va trebui să-l schimbați. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, montați filtrul nou și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă uleiul se scurge din Volkswagen Transporter 6.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Transporter 6 al meu

În concluzie, dacă presostatul tău este cauza scurgerii tale pe Volkswagen Transporter 6, poți, determinat de accesibilitatea acestuia, să ajungi la el și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți un test la cald pentru a verifica că nu mai aveți scurgeri de ulei din dvs. Volkswagen Transporter 6.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă sugerăm să mergeți la atelierul dumneavoastră de reparații deoarece reparația necesită prea multe cunoștințe și unelte pentru a fi efectuată senin singur.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Transporter 6, accesați categoria noastră Volkswagen Transporter 6.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector