Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 5?

A fi proprietarul unui automobil este fundamental, avem nevoie de el de cele mai multe ori pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne declanșează ocazional surprize, a fi conștienți de scurgeri de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… În realitate, o scurgere de ulei aproape niciodată nu este inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. realizeaza. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Volkswagen Transporter 5, ati ajuns la pagina potrivita, in primul rand va vom sprijini sa localizati originea scurgerii de ulei si, in al doilea rand, va vom ajuta sa o reparati, daca se poate.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter 5

Daca afli scurgeri de lichid de sub Volkswagen Transporter 5, prima mișcare corectă este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a vedea dacă vreunul dintre ele poate fi identificat imediat ca sursa scurgerii. Pentru a limita riscurile, este neapărat necesar examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În situația noastră, ne va interesa doar în cazul în care detectați scurgeri de ulei de la Volkswagen Transporter 5, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic enervant.

Weiterlesen:
Cum se blochează manual Volkswagen Transporter?

De fapt, nu este ușor să localizați originea uleiului care se scurge pe un Volkswagen Transporter 5 din cauza accesibilității blocului motor, totuși iată pașii de urmat pentru a localiza sursa uleiului:

  • Găsiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se revarsă pe pământ…
  • Mergeți înapoi pe calea uleiului care picură până la origine, dacă pata este prea mare, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a-l putea descoperi mai repede.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă a pieselor care provoacă în mare parte scurgerea uleiului dintr-o mașină: buşonul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Când este posibil, reparați piesa care a cauzat scurgerea uleiului pe Volkswagen Transporter 5.

Acum că ați găsit originea scurgerii uleiului, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gradul său, dar trebuie să știi că acesta nu este un tratament durabil și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Este posibil să vă prezentăm reparațiile pe care credem că le puteți întreprinde singur cu ceva expertiză, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Oricare ar fi cazul, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Transporter 5, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Volkswagen Transporter 5

În această împrejurare, tehnica este destul de ușoară, trebuie doar să ridicați Volkswagen Transporter 5, atunci când este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul perfect și să examinați motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter 5

Scurge de ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Transporter 5

În cazul în care Scurgerea de ulei vine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui doar să-l schimbați. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, puneți noul filtru și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă se scurge ulei din Volkswagen Transporter 5.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Transporter 5 al meu

În cele din urmă, dacă comutatorul tău de presiune este cel care declanșează scurgerea ta pe Volkswagen Transporter 5, poți, în funcție de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați ansamblul și faceți o verificare la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Volkswagen. Transporter 5.

Pentru orice alt tip de scurgere iti sugeram sa mergi la mecanicul tau deoarece reparatia necesita prea multe cunostinte si unelte pentru a fi executata senin singur.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 5, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 5.

Ссылка на основную публикацию