Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Transporter 4?

A avea o mașină este fundamentală, avem nevoie de ea de cele mai multe ori pentru a ajunge la locul de muncă și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte importantă a bugetului nostru anual ne provoacă în mod obișnuit surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… În realitate, o scurgere de ulei nu este aproape niciodată inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. observa. Daca esti constient despre scurgeri de ulei pe Volkswagen Transporter 4, ați ajuns pe site-ul web potrivit, vă vom sprijini mai întâi să localizați cauza scurgerii de ulei și, în plus, vă vom ajuta să o remediați, dacă este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Transporter 4

Daca afli scurgeri de lichid de sub Volkswagen Transporter 4, primul lucru de făcut este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a vedea dacă vreunul dintre ele poate fi identificat rapid ca fiind originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu adevărat fundamental să examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În situația noastră, ne vom concentra doar pe circumstanțele în care detectați scurgeri de ulei de la Volkswagen Transporter 4, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volkswagen Transporter?

Nu este în mod constant ușor să găsiți cauza scurgerii uleiului pe un Volkswagen Transporter 4 din cauza accesibilității blocului motor, cu toate acestea, iată instrucțiunile de care trebuie să respectați pentru a localiza originea uleiului:

  • Găsiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se revarsă pe pământ…
  • Urmăriți calea uleiului care picură până la pornire, dacă pata este prea mare, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl poziționați mai ușor.
  • Asta te poate ajuta, iată o listă cu piesele auto care declanșează cel mai adesea scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Ori de câte ori este posibil, reparați piesa care a făcut ca uleiul să se scurgă pe Volkswagen Transporter 4.

Acum că ați găsit cauza scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gravitatea acestuia, dar rețineți că aceasta nu este o soluție durabilă și că scurgerea s-ar putea agrava de fiecare dată. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur cu ceva expertiză, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Oricare ar fi cazul, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Transporter 4, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Weiterlesen:
Lumina motorului rămâne pe Volkswagen Transporter 6

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Volkswagen Transporter 4

În acest scenariu, metodologia este foarte simplă, trebuie doar să ridicați Volkswagen Transporter 4, atunci când este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul corespunzător și să examinați motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Scurge de ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Transporter 4

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei vine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui doar să-l schimbați. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, puneți noul filtru și strângeți-l moderat. Același test, verificați la cald dacă se scurge ulei de la Volkswagen Transporter 4.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Transporter 4 al meu

În cele din urmă, dacă presostatul tău este motivul scurgerii tale pe Volkswagen Transporter 4, poți, determinat de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți un test la cald pentru a confirma că nu mai aveți scurgeri de ulei din dvs. Volkswagen Transporter 4.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă sugerăm să mergeți la atelierul dvs. de reparații deoarece reparația necesită prea multă expertiză și instrumente pentru a fi întreprinsă cu seninătate singur.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Transporter 4, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Transporter 4.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 5?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector