Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Touran?

A avea un vehicul este necesar, avem nevoie de el de cele mai multe ori pentru a ajunge la locul de muncă și pentru aproape toate călătoriile noastre zilnice. Această parte crucială a bugetului nostru anual ne declanșează în mod obișnuit complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… În realitate, o scurgere de ulei nu este aproape niciodată inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. gaseste-l. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Volkswagen Touran, ați ajuns pe site-ul potrivit, vă vom sprijini mai întâi să descoperiți sursa scurgerii de ulei și, în plus, vă vom ajuta să o reparați, atunci când este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Touran

Daca gasesti scurgeri de lichid de sub Volkswagen Touran, prima acțiune pe care trebuie să o luați este să vă verificați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă vreunul dintre ele poate fi definit imediat ca sursă a scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu siguranță fundamental să verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne vom concentra doar în cazul în care observați scurgeri de ulei din Volkswagen Touran, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Când să schimb amortizoarele Volkswagen Touran 2?

Nu este întotdeauna ușor să descoperi sursa uleiului care se scurge pe un Volkswagen Touran din cauza încăperii din blocul motor, totuși iată pașii simpli de care trebuie să te ții pentru a descoperi originea uleiului:

  • Descoperiți punctul în care cade uleiul, locul din care se scurge pe pământ…
  • Urmăriți calea uleiului care picură până la sursa sa, dacă pata este prea mare, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a putea afla mai ușor.
  • Asta vă va ajuta, iată o listă cu piesele auto care de cele mai multe ori determină scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Ori de câte ori este posibil, reparați piesa care a făcut ca uleiul să se scurgă pe Volkswagen Touran.

Acum că ați descoperit sursa scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de intensitatea acestuia, dar rețineți că aceasta nu este o soluție durabilă și că scurgerea se poate intensifica în orice moment. Vă vom arăta reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur, cu anumite cunoștințe, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Touran, va trebui să vă schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei de la șurubul de golire și de la etanșarea acestuia la Volkswagen Touran

În acest scenariu, procesul este foarte simplu, trebuie doar să ridicați Volkswagen Touran, ori de câte ori este posibil perfect orizontal, să vă scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți buşonul la cuplul perfect și să verificați fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Weiterlesen:
Problemă la încărcarea bateriei Volkswagen Touran, ce să faci?

Scurge de ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Touran-ului meu

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei vine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui doar să-l schimbați. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, montați filtrul nou și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă se scurge ulei din Volkswagen Touran.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Touran al meu

În cele din urmă, dacă comutatorul tău de presiune este cel care declanșează scurgerea ta pe Volkswagen Touran, poți, în funcție de accesibilitatea acestuia, să-l atingi și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a realiza acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați ansamblul și faceți un test la cald pentru a verifica dacă nu mai aveți scurgeri de ulei din Volkswagen Touran. .

Pentru orice alt tip de scurgere, iti sugeram sa mergi la mecanicul tau deoarece reparatia necesita prea multe cunostinte si instrumente pentru a fi facuta senin singur.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector