Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Touran 3?

Deținerea unei mașini este vitală, în general avem nevoie de ea pentru a ajunge la serviciu și pentru aproape toate călătoriile noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne declanșează în mod obișnuit complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei este aproape niciodată inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dacă nu faceți acest lucru. nu o discern. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Volkswagen Touran 3, ați ajuns pe site-ul potrivit, vă vom ajuta mai întâi să găsiți originea scurgerii de ulei și, în al doilea rând, vă vom ajuta să o reparați, dacă este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Touran 3

Daca afli scurgeri de lichid de sub Volkswagen Touran 3, primul lucru de făcut este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă vreunul dintre ele poate fi identificat rapid ca fiind originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu siguranță important să examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne vom concentra doar pe cazul în care observați scurgeri de ulei din Volkswagen Touran 3, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Unde găsiți siguranța intermitent la Volkswagen Touran 3?

De fapt, nu este ușor să găsești originea uleiului care se scurge pe un Volkswagen Touran 3 din cauza spațiului din blocul motor, totuși iată pașii de urmat pentru a găsi sursa uleiului:

  • Localizați punctul în care cade uleiul, locul din care se revarsă pe podea…
  • Mergeți înapoi pe calea uleiului care picură până la pornire, dacă pata este prea mare, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl poziționați fără dificultate.
  • Pentru a vă ghida, iată o listă a pieselor care în cele mai multe cazuri fac ca uleiul să se scurgă dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Când este posibil, reparați piesa care a creat scurgerea uleiului pe Volkswagen Touran 3.

Acum că ați determinat originea scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gradul acestuia, dar trebuie să știi că acesta nu este un remediu de lungă durată și că scurgerea s-ar putea agrava de fiecare dată. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur cu niște know-how, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. În orice caz, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Touran 3, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Volkswagen Touran 3

În această împrejurare, procesul este foarte simplu, trebuie doar să ridicați Volkswagen Touran 3, ori de câte ori este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să vă scurgeți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul perfect și să examinați motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Weiterlesen:
Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Touran?

Scurge ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Touran 3

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei provine de la filtrul de ulei, va trebui doar să-l înlocuiți. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, setați noul filtru și strângeți-l moderat. Același test, verifică la cald dacă se scurge ulei din Volkswagen Touran 3.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Touran 3 al meu

Pentru a încheia, dacă comutatorul tău de presiune este cauza scurgerii tale pe Volkswagen Touran 3, poți, în funcție de accesibilitatea acestuia, să-l atingi și să-l schimbi rapid. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați ansamblul și faceți un test la cald pentru a verifica dacă nu mai aveți scurgeri de ulei din Volkswagen. Touran 3.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă sfătuim să mergeți la atelierul dvs. de reparații deoarece reparația necesită prea multă expertiză și instrumente pentru a fi efectuate cu seninătate singur.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Touran 3, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector