Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Tiguan meu?

A fi proprietarul unui vehicul este esențial, în general avem nevoie de el pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne provoacă în mod obișnuit complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei este rareori inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. gaseste-l. Daca esti constient despre scurgeri de ulei pe Volkswagen Tiguan, ai ajuns la pagina potrivita, te vom asista mai intai sa descoperi originea scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o remediezi, atunci cand este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Tiguan

Dacă vedeți scurgeri de lichid de sub Volkswagen Tiguan, prima mișcare corectă este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă oricare dintre ele poate fi identificat rapid ca fiind sursa scurgerii. Pentru a limita riscurile, este neapărat necesar examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne vom concentra doar pe cazul în care găsiți scurgeri de ulei de la Volkswagen Tiguan, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru, iar dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
De ce este ușa mea de combustibil blocată la Volkswagen Tiguan?

Nu este constant ușor să descoperi originea uleiului care se scurge pe un Volkswagen Tiguan din cauza spațiului din blocul motor, totuși iată pașii simpli pe care trebuie să îi urmezi pentru a descoperi sursa uleiului:

  • Găsiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se scurge pe pământ…
  • Mergeți înapoi pe traseul uleiului care picură până la pornire, dacă pata este prea mare, nu fi reticent să curățați blocul motor și să conduceți pentru a-l putea urmări fără dificultate.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă cu piesele care de cele mai multe ori provoacă scurgerea uleiului dintr-o mașină: buşonul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a făcut ca uleiul să se scurgă pe Volkswagen Tiguan.

Acum că ați localizat originea scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, determinat de gravitatea acestuia, dar rețineți că acesta nu este un tratament durabil și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur, cu niște know-how, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. În orice caz, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Tiguan, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia la Volkswagen Tiguan

În acest scenariu, procesul este destul de simplu, trebuie doar să ridicați Volkswagen Tiguan, dacă este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul perfect și să examinați fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Tiguan?

Scurge ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Tiguan al meu

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei provine de la filtrul de ulei, practic va trebui să-l înlocuiți. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, montați filtrul nou și strângeți-l moderat. Aceeași evaluare, verifică la cald dacă uleiul se scurge din Volkswagen Tiguan.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Tiguan al meu

În concluzie, dacă comutatorul tău de presiune este motivul scurgerii tale pe Volkswagen Tiguan, poți, în funcție de accesibilitatea acestuia, să îl atingi și să îl schimbi rapid. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți un test la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Volkswagen Tiguan dvs.

Pentru orice alt tip de scurgere, te sfatuim sa mergi la tehnicianul tau auto deoarece reparatia va implica prea multe cunostinte si instrumente pentru a fi efectuate senin singur.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Volkswagen Tiguan, accesați categoria noastră Volkswagen Tiguan.

Legătura cu publicația principală