Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Volkswagen Crafter?

A fi proprietarul unui vehicul este esențial, de cele mai multe ori avem nevoie de el pentru a ajunge la locul de muncă și pentru aproape toate călătoriile noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne provoacă ocazional surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei aproape niciodată nu este inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. recunoaște-l. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Volkswagen Crafter, ai ajuns la locul potrivit, te vom asista mai intai pentru a localiza cauza scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o remediezi, atunci cand este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Volkswagen Crafter

Dacă observați scurgeri de lichid de sub Volkswagen Crafter, primul lucru de făcut este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a vedea dacă vreunul dintre ele poate fi identificat destul de rapid ca originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este absolut esențial să examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne va interesa doar în cazul în care găsiți scurgeri de ulei de la Volkswagen Crafter, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Cum schimb plăcuțele de frână ale Volkswagen Crafter 2?

Nu este întotdeauna ușor să găsiți cauza scurgerii uleiului pe un Volkswagen Crafter din cauza spațiului din blocul motor, cu toate acestea, iată pașii de care trebuie să respectați pentru a localiza sursa uleiului:

  • Descoperiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se revarsă pe podea…
  • Urmăriți traseul uleiului care picură până la pornire, dacă pata este prea mare, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a avea posibilitatea de a-l afla cu mai puțin efort.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă cu piesele care provoacă cel mai adesea scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a creat uleiul să se scurgă pe Volkswagen Crafter.

Acum că ați găsit cauza scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de intensitatea acestuia, dar amintiți-vă că acesta nu este un răspuns durabil și că scurgerea s-ar putea intensifica de fiecare dată. Este posibil să vă dezvăluim reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur cu anumite cunoștințe, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Oricare ar fi cazul, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Volkswagen Crafter, va trebui să vă schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Volkswagen Crafter

În această situație, procesul este destul de simplu, trebuie doar să ridicați Volkswagen Crafter, dacă este posibil perfect orizontal, să vă scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți buşonul la cuplul corespunzător și să examinaţi fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Weiterlesen:
Cum se reglează frâna de mână pe Volkswagen Crafter 2?

Scurge de ulei din filtrul de ulei al Volkswagen Crafter-ului meu

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei provine de la filtrul de ulei, practic va trebui să-l înlocuiți. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, fiind sigur că garnitura nu se lipește de motor, puneți filtrul nou și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă se scurge ulei din Volkswagen Crafter.

Scurge ulei de la presostatul Volkswagen Crafter-ul meu

În concluzie, dacă presostatul tău este cauza scurgerii tale pe Volkswagen Crafter, poți, în funcție de accesibilitatea acestuia, să ajungi la el și să-l schimbi foarte ușor. Pentru a realiza acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți un test la cald pentru a confirma că nu mai aveți scurgeri de ulei de la Volkswagen. Meșter.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă încurajăm să mergeți la atelierul dvs. de reparații deoarece reparația necesită prea multă expertiză și instrumente pentru a fi întreprinsă cu seninătate singur.

Dacă aveți întrebări suplimentare despre Volkswagen Crafter, nu ezitați să consultați categoria noastră Volkswagen Crafter.

Legătura cu publicația principală