Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Ford F 150?

Deținerea unei mașini este vitală, de multe ori avem nevoie de ea pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte crucială a bugetului nostru anual ne provoacă frecvent surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei nu este aproape niciodată inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu faceți acest lucru. nu o gasesc. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Ford F 150 , ați ajuns pe site-ul potrivit, vă vom ajuta mai întâi să localizați originea scurgerii de ulei și, în plus, vă vom ajuta să o reparați, dacă este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Ford F 150 

Daca gasesti scurgeri de lichid de sub Ford F 150 , prima mișcare corectă este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a vedea dacă vreunul dintre ele poate fi identificat rapid ca fiind sursa scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu adevărat necesar examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne vom concentra doar pe cazul în care detectați scurgeri de ulei de la Ford F 150 , în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Cum să resetați contorul de parcurs pe Ford F 150 

Nu este în mod constant ușor să localizați originea uleiului care se scurge pe un Ford F 150 din cauza spațiului din blocul motor, chiar și așa, iată instrucțiunile pe care trebuie să le respectați pentru a localiza originea uleiului:

  • Găsiți punctul în care cade uleiul, zona din care se revarsă pe podea…
  • Urmăriți calea uleiului care picură până la sursa sa, dacă pata este prea mare, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a-l putea afla fără dificultate.
  • Asta te poate ajuta, iată o listă cu piesele auto care de cele mai multe ori provoacă scurgeri de ulei dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a adus uleiul să se scurgă pe Ford F 150.

Acum că ați determinat originea scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Desigur, pentru o perioadă, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gravitatea acestuia, dar fiți conștienți de faptul că acesta nu este un tratament de lungă durată și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți efectua singur cu niște know-how, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Ford F 150 , va trebui să vă schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Ford F 150?

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Ford F 150 

În această situație, tehnica este foarte simplă, trebuie doar să ridicați Ford F 150, dacă este posibil perfect orizontal, să vă scoateți dopul de scurgere, să vă scurgeți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul potrivit și să verificați motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Scurge ulei din filtrul de ulei al Ford F 150 

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei vine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui doar să-l schimbați. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, îndepărtați filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, puneți noul filtru și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică fierbinte dacă se scurge ulei de la Ford F 150.

Scurge ulei de la presostatul Ford F 150 al meu 

În cele din urmă, dacă presostatul tău este cauza scurgerii tale pe Ford F 150, poți, în funcție de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a realiza acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți o verificare la cald pentru a verifica dacă nu mai aveți scurgeri de ulei din Fordul dvs. F 150 .

Pentru orice alt tip de scurgere, vă sfătuim să mergeți la atelierul dvs. de reparații deoarece reparația va implica prea multă expertiză și instrumente pentru a fi efectuată cu seninătate singur.

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Ford F 150, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford F 150.

Weiterlesen:
Aerul condiționat de la Ford F 150-ul meu nu mai este rece
Legătura cu publicația principală