Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Ford C-max 2?

A fi proprietarul unui vehicul este benefic, în general avem nevoie de el pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne declanșează ocazional surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei nu este adesea benigna și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. realizeaza. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Ford C-max 2, ai ajuns pe pagina potrivita, te vom sprijini mai intai sa descoperi sursa scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o repari, ori de cate ori este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Ford C-max 2

Dacă descoperi scurgeri de lichid de sub Ford C-max 2, prima mișcare corectă este să vă examinați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a vedea dacă vreunul dintre ele poate fi recunoscut rapid ca sursă a scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu adevărat fundamental să examinează-ți nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne va interesa doar în cazul în care detectați scurgeri de ulei de la Ford C-max 2, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Cum schimb becul semnalizatorului spate pe Ford C-max 2?

De fapt, nu este ușor să descoperi sursa uleiului care se scurge pe un Ford C-max 2 din cauza încăperii din blocul motor, totuși iată pașii de care trebuie să te ții pentru a descoperi originea uleiului:

  • Descoperiți punctul în care cade uleiul, locul din care se revarsă pe pământ…
  • Mergeți înapoi pe traseul uleiului care picură până la sursa sa, dacă pata este prea mare, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl localizați mai ușor.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă a pieselor care în cele mai multe cazuri provoacă scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Ori de câte ori este posibil, reparați piesa care a generat scurgerile de ulei pe Ford C-max 2.

Acum că ați identificat sursa scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de intensitatea acestuia, dar reține că aceasta nu este o soluție durabilă și că scurgerea s-ar putea agrava de fiecare dată. Este posibil să vă arătăm reparațiile pe care credem că le puteți încerca singur cu anumite cunoștințe, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. În orice caz, ar trebui să știi asta dupa repararea unei scurgeri de ulei la un Ford C-max 2, va trebui sa iti schimbi uleiul de motor sau cutie de viteze.

Weiterlesen:
Cum se schimbă becul plăcuței de înmatriculare Ford C Max?

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Ford C-max 2

În acest scenariu, tehnica este destul de simplă, trebuie doar să ridicați Ford C-max 2, dacă este posibil complet orizontal, să vă scoateți dopul de scurgere, să vă scurgeți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul potrivit și examinați motorul fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Scurge ulei din filtrul de ulei al Ford C-max 2

În cazul în care Scurgerea de ulei vine de la filtrul de ulei, va trebui doar să-l înlocuiți. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, puneți noul filtru și strângeți-l moderat. Același test, verificați la cald dacă uleiul curge din Ford C-max 2.

Scurge ulei de la presostatul Ford C-max 2 al meu

În cele din urmă, dacă comutatorul tău de presiune este cauza scurgerii tale pe Ford C-max 2, poți, în funcție de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi cu ușurință. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați ansamblul și faceți un test la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Fordul dvs. C-max 2.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă încurajăm să mergeți la mecanicul dumneavoastră auto, deoarece reparația necesită prea multă expertiză și instrumente pentru a fi întreprinsă cu seninătate singur.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Ford C-max 2, aruncați o privire la categoria Ford C-max 2.

Weiterlesen:
Cum se remediază scurgerea cutiei de viteze pe Ford C-max 2?
Legătura cu publicația principală