Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Chevrolet Avalanche?

A fi proprietarul unui automobil este vital, avem nevoie de el de cele mai multe ori pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte crucială a bugetului nostru anual ne provoacă frecvent complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… În realitate, o scurgere de ulei nu este aproape niciodată benigna și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. recunoaște-l. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Chevrolet Avalanche, ați ajuns la pagina potrivită, vă vom ajuta mai întâi să găsiți originea scurgerii de ulei și, în al doilea rând, vă vom ajuta să o remediați, ori de câte ori este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Chevrolet Avalanche

Dacă descoperi scurgeri de lichid de sub Chevrolet Avalanche, prima mișcare corectă este să vă verificați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a descoperi dacă vreunul dintre ele poate fi rapid definit ca originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu siguranță fundamental să verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a evita orice risc de spargere a motorului.

În cazul nostru, ne va interesa doar în cazul în care observați scurgeri de ulei din Chevrolet Avalanche, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic enervant.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Chevrolet Avalanche

De fapt, nu este ușor să găsiți originea uleiului care se scurge pe un Chevrolet Avalanche din cauza accesibilității blocului motor, totuși iată pașii de care trebuie să respectați pentru a găsi originea uleiului:

  • Descoperiți punctul în care cade uleiul, locul din care se revarsă pe podea…
  • Mergeți înapoi pe traseul uleiului care picură până la pornire, dacă pata este prea mare, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a putea afla mai ușor.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă cu piesele auto care provoacă cel mai adesea scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Când este posibil, reparați piesa care a făcut ca uleiul să se scurgă pe Chevrolet Avalanche.

Acum că ați găsit originea scurgerii uleiului, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, determinat de gravitatea acestuia, dar știi că aceasta nu este o soluție durabilă și că scurgerea s-ar putea intensifica în orice moment. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți efectua pe cont propriu cu ceva expertiză, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Oricare ar fi cazul, ar trebui să știi asta dupa repararea unei scurgeri de ulei la un Chevrolet Avalanche, va trebui sa iti schimbi uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei de la dopul de golire și de la garnitura acestuia pe Chevrolet Avalanche

În acest scenariu, procesul este destul de simplu, trebuie doar să ridicați Chevrolet Avalanche, dacă puteți orizontal complet, scoateți dopul de scurgere, goliți uleiul de motor, schimbați garnitura de scurgere, strângeți dopul la cuplul potrivit și verificați motor fierbinte pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Weiterlesen:
Cum se schimbă difuzoarele pe Chevrolet Avalanche?

Scurge ulei din filtrul de ulei al Chevrolet Avalanche

În cazul în care Scurgerea de ulei provine de la filtrul de ulei, practic va trebui să-l înlocuiți. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, îndepărtați filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, setați noul filtru și strângeți-l moderat. Aceeași evaluare, verificați la cald dacă se scurge ulei din Chevrolet Avalanche.

Scurge ulei de la presostatul Chevrolet Avalanche

În concluzie, dacă presostatul tău este motivul scurgerii tale pe Chevrolet Avalanche, poți, în funcție de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi ușor. Pentru a realiza acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți un test la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Chevrolet. Avalanşă.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă recomandăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto, deoarece reparația va implica prea multe cunoștințe și instrumente pentru a fi efectuată senin singur.

Dacă doriți mai multe tutoriale despre Chevrolet Avalanche, accesați categoria noastră Chevrolet Avalanche.

Legătura cu publicația principală