Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Cadillac DTS meu?

A fi proprietarul unui automobil este fundamental, deseori avem nevoie de el pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte esențială a bugetului nostru anual ne declanșează în mod obișnuit complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei nu este adesea inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu faceți acest lucru. nu-l observi. Dacă ești conștient despre scurgeri de ulei pe Cadillac DTS, ai ajuns la locul potrivit, te vom sprijini mai intai in a localiza cauza scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o repari, daca este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Cadillac DTS

Dacă vedeți scurgeri de lichid de sub Cadillac DTS, primul lucru pe care trebuie să-l faceți este să vă verificați toate nivelurile (servodirecție, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă vreunul dintre ele poate fi definit rapid ca originea scurgerii. Pentru a limita riscurile, este cu siguranță necesar verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În situația noastră, ne vom concentra doar pe împrejurarea în care găsiți scurgeri de ulei din Cadillac DTS, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru, iar dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Volan care scârțâie la Cadillac DTS?

Nu este constant ușor să localizați cauza scurgerii uleiului pe un Cadillac DTS din cauza accesibilității blocului motor, totuși iată pașii simpli de urmat pentru a localiza sursa uleiului:

  • Localizați punctul în care cade uleiul, zona din care se revarsă pe podea…
  • Mergeți înapoi pe calea uleiului care picură până la sursa sa, dacă pata este prea mare, nu ezitați să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl poziționați mai repede.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă cu piesele auto care de cele mai multe ori declanșează scurgerea uleiului dintr-o mașină: buşonul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a generat scurgerile de ulei pe Cadillac DTS.

Acum că ați găsit cauza scurgerii uleiului, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, veți putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de intensitatea acestuia, dar rețineți că acesta nu este un tratament de lungă durată și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Vă vom prezenta reparațiile pe care credem că le puteți întreprinde singur cu niște cunoștințe, instrumente și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Cadillac DTS, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei din dopul de golire și etanșarea acestuia pe Cadillac DTS

În această împrejurare, tehnica este destul de ușoară, trebuie doar să ridicați Cadillac-ul DTS, dacă este posibil perfect orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul corespunzător și să verificați fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Cadillac CTS cu o baterie descărcată?

Scurge ulei din filtrul de ulei al Cadillacului meu DTS

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei provine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui pur și simplu să-l înlocuiți. Pentru a face acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, montați filtrul nou și strângeți-l moderat. Același test, verifică la cald dacă se scurge ulei din Cadillac DTS.

Scurge ulei de la presostatul Cadillacului meu DTS

În concluzie, dacă comutatorul tău de presiune este cauza scurgerii tale pe Cadillac DTS, poți, determinat de accesibilitatea acestuia, să-l atingi și să-l schimbi foarte ușor. Pentru a realiza acest lucru, așezați o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid comutatorul de presiune de schimb, curățați ansamblul și faceți un test la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Cadillac DTS. .

Pentru orice alt tip de scurgere, te sfătuim să mergi la mecanicul tău auto deoarece reparația necesită prea multe cunoștințe și instrumente pentru a fi executată senin singur.

Dacă mai aveți întrebări despre Cadillac DTS, nu ezitați să consultați categoria noastră Cadillac DTS.

Legătura cu publicația principală