Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei pe Cadillac CTS meu?

Deținerea unui automobil este vital, avem nevoie de el în general pentru a ajunge la serviciu și pentru aproape toate călătoriile noastre zilnice. Această parte vitală a bugetului nostru anual ne provoacă în mod recurent surprize, a fi conștienți de scurgerile de ulei de pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei este rareori benignă și poate duce rapid la spargerea motorului dacă nu recunoașteți. aceasta. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Cadillac CTS, ați ajuns pe site-ul web potrivit, vă vom ajuta mai întâi să descoperiți sursa scurgerii de ulei și, în al doilea rând, vă vom ajuta să o reparați, ori de câte ori este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Cadillac CTS

Daca afli scurgeri de lichid de sub Cadillac CTS, prima mișcare de făcut este să vă verificați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă vreunul dintre ele poate fi definit destul de rapid ca sursă a scurgerii. Pentru a limita riscurile, este absolut necesar verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În situația noastră, ne vom concentra doar pe circumstanțele în care observați scurgeri de ulei din Cadillac CTS dvs., în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru și dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic neplăcut.

Weiterlesen:
Unde este siguranța de pornire Cadillac DTS?

Nu este întotdeauna ușor să descoperi sursa uleiului care se scurge pe un Cadillac CTS din cauza accesibilității blocului motor, totuși iată pașii simpli de urmat pentru a descoperi sursa uleiului:

  • Localizați punctul în care cade uleiul, zona din care se revarsă pe pământ…
  • Mergeți înapoi pe traseul uleiului care picură până la origine, dacă pata este prea importantă, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl descoperiți cu mai puțin efort.
  • Pentru a vă ajuta, iată o listă cu piesele care provoacă cel mai adesea scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Ori de câte ori este posibil, reparați piesa care a creat uleiul să se scurgă pe Cadillac CTS.

Acum că ați determinat sursa scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gravitatea acestuia, dar știi că aceasta nu este o soluție de lungă durată și că scurgerea s-ar putea agrava în orice moment. Vă vom arăta reparațiile pe care credem că le puteți efectua pe cont propriu cu niște know-how, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta dupa repararea unei scurgeri de ulei la un Cadillac CTS, va trebui sa iti schimbi uleiul de motor sau cutie de viteze.

Weiterlesen:
Cum rabatez bancheta din spate la Cadillac DTS meu?

Scurgeri de ulei de la dopul de golire și de la garnitura acestuia la Cadillac CTS

În această împrejurare, procesul este destul de simplu, trebuie doar să ridicați Cadillac-ul CTS, atunci când este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să vă goliți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți dopul la cuplul corespunzător și să verificați că este fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost remediată.

Scurge ulei din filtrul de ulei al Cadillac-ului meu CTS

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei provine de la filtrul de ulei, va trebui doar să-l înlocuiți. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, montați filtrul nou și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă se scurge ulei din Cadillac CTS.

Scurge ulei de la presostatul Cadillacului meu CTS

În concluzie, dacă presostatul tău este motivul scurgerii tale pe Cadillac CTS, poți, în funcție de ușurința de acces, să-l atingi și să-l schimbi ușor. Pentru a realiza acest lucru, așezați o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid comutatorul de presiune de schimb, curățați ansamblul și faceți un test la cald pentru a confirma că nu mai aveți scurgeri de ulei din Cadillac CTS. .

Pentru orice alt tip de scurgere, vă încurajăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto deoarece reparația necesită prea multă expertiză și instrumente pentru a fi efectuate cu seninătate singur.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Cadillac CTS, aruncați o privire la categoria Cadillac CTS.

Weiterlesen:
Unde găsiți o siguranță pentru airbag-ul la Cadillac DTS?
Legătura cu publicația principală