Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar scurgerea de ulei de pe Mercury Mariner?

Deținerea unui automobil este necesar, în general avem nevoie de el pentru a ajunge la serviciu și pentru majoritatea călătoriilor noastre zilnice. Această parte crucială a bugetului nostru anual ne provoacă în mod regulat complicații, a fi conștienți de scurgerile de ulei pe mașina dvs. este una dintre ele… De fapt, o scurgere de ulei nu este de obicei inofensivă și poate duce rapid la spargerea motorului dvs. dacă nu o faceți. gaseste-l. Dacă ești conștient de scurgeri de ulei pe Mercury Mariner, ai ajuns pe pagina potrivita, te vom ajuta mai intai sa descoperi cauza scurgerii de ulei si, in plus, te vom ajuta sa o repari, atunci cand este posibil.

Identificarea originii scurgerii de ulei pe Mercury Mariner

Dacă observați scurgeri de lichid de sub Mercury Mariner, prima acțiune pe care trebuie să o luați este să vă verificați toate nivelurile (direcție asistată, ulei de motor, lichid de frână, lichid de răcire) pentru a afla dacă vreuna dintre ele poate fi recunoscută destul de repede ca sursă a scurgerii. Pentru a limita riscurile, cu siguranță este necesar verificați-vă nivelurile la fiecare 2 săptămâni pentru a preveni orice risc de spargere a motorului.

În situația noastră, ne va interesa doar în cazul în care găsiți scurgeri de ulei de la Mercury Mariner, în ceea ce privește uleiul de motor, lichidul va fi destul de vâscos și în nuanțe de maro până la negru, iar dacă este ulei de cutie de viteze, va fi mai degrabă în tonuri de chihlimbar și va avea un miros puternic enervant.

Weiterlesen:
Cum se transformă un Mercury Mariner cu 2 locuri într-un cu 5 locuri?

Nu este constant ușor să descoperi cauza uleiului care se scurge pe un Mercury Mariner din cauza spațiului din blocul motor, chiar și așa iată pașii de urmat pentru a descoperi originea uleiului:

  • Descoperiți punctul în care cade uleiul, regiunea din care se scurge pe podea…
  • Mergeți înapoi pe calea uleiului care picură până la sursa sa, dacă pata este prea mare, nu vă gândiți de două ori să curățați blocul motor și să conduceți pentru a fi capabil să îl găsiți mai ușor.
  • Pentru a vă ghida, iată o listă cu piesele auto care provoacă cel mai mult scurgerea uleiului dintr-o mașină: dopul de golire și etanșarea acestuia; una dintre garniturile dvs. de carter; comutatorul de presiune al uleiului; filtrul de ulei; dopul de scurgere al transmisiei; inelele de etanșare a transmisiei.

Dacă este posibil, reparați piesa care a adus uleiul să se scurgă pe Mercury Mariner.

Acum că ați determinat cauza scurgerii de ulei, este timpul să treceți la treabă. Evident, pentru o vreme, vei putea adăuga mai mult ulei pentru a completa nivelul, în funcție de gravitatea acestuia, dar ține cont că aceasta nu este o soluție de lungă durată și că scurgerea s-ar putea intensifica oricând. Vă vom dezvălui reparațiile pe care credem că le puteți încerca singur, cu o experiență, unelte și în funcție de accesibilitatea pe care o veți avea la motorul dumneavoastră. Indiferent de motiv, ar trebui să știi asta după repararea unei scurgeri de ulei la un Mercury Mariner, va trebui să schimbați uleiul de motor sau cutie de viteze.

Scurgeri de ulei de la dopul de golire și etanșarea acestuia pe Mercury Mariner

În această situație, soluția este destul de simplă, trebuie doar să ridicați Mercury Mariner-ul, atunci când este posibil complet orizontal, să scoateți dopul de scurgere, să vă scurgeți uleiul de motor, să schimbați garnitura de scurgere, să strângeți buşonul la cuplul potrivit și să verificați fierbinte. motor pentru a vă asigura că scurgerea a fost reparată.

Weiterlesen:
Cum reglezi farurile de ceață pe Mercury Mariner?

Scurge ulei din filtrul de ulei al Mercury Mariner-ului meu

În cazul în care dvs Scurgerea de ulei vine de la filtrul dvs. de ulei, va trebui pur și simplu să-l schimbați. Pentru a realiza acest lucru, luați o cheie pentru filtru, scoateți filtrul vechi, asigurându-vă că garnitura nu se lipește de motor, puneți noul filtru și strângeți-l moderat. Aceeași verificare, verifică la cald dacă uleiul curge din Mercury Mariner.

Scurge ulei de la comutatorul de presiune al Mercury Mariner-ului meu

În cele din urmă, dacă comutatorul dvs. de presiune este motivul scurgerii dvs. de pe Mercury Mariner, puteți, în funcție de ușurința de acces, să îl ajungeți și să îl schimbați foarte ușor. Pentru a face acest lucru, puneți o tavă de scurgere sub piesă, deconectați cablul electric, scoateți piesa, repoziționați rapid presostatul de schimb, curățați totul și faceți o verificare la cald pentru a vă asigura că nu mai aveți scurgeri de ulei din Mercury Mariner-ul tău.

Pentru orice alt tip de scurgere, vă sugerăm să mergeți la tehnicianul dvs. auto deoarece reparația va implica prea multe cunoștințe și instrumente pentru a fi executată senin singur.

Dacă mai aveți întrebări despre Mercury Mariner, nu ezitați să consultați categoria noastră Mercury Mariner.

Legătura cu publicația principală