Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum repar cheia blocată pe Volkswagen Touran?

Astăzi ne vom ocupa de o problemă care ar putea părea banală pentru majoritatea dintre voi, dar s-a întâmplat cu mulți proprietari de mașini! Într-adevăr, vom vorbi despre a unei chei blocate pe Volkswagen Touran, și ce să facem dacă ne aflăm în această stare? Fie că nu vrea să încapă în cilindru, fie că nu îl mai poți întoarce, vom încerca să te ajutăm să localizezi sursa acestei probleme și să-ți oferim soluția. Poate părea evident, dar când nu cunoști toate mașinile mai în detaliu, a te confrunta cu o cheie încuiată poate fi deranjant. Înainte de a vă gândi la cumpărarea unei chei noi sau la remanufacturarea acesteia, răsfoiți acest ghid. În această pagină de conținut, vom încerca în primul rând să explicăm de ce cheia se blochează în cilindrul tău Volkswagen Touran și, în al doilea rând, cum să deblochezi cheia de la Volkswagen Touran.

De ce este cheia mea blocată în Volkswagen Touran?

Ce s-ar fi putut întâmpla cu cheia mașinii tale să fie blocată în cilindrul Volkswagen Touran? În această secțiune vom încerca să explicăm de ce cheia se poate bloca. Există mai multe motive care pot face ca cheia mașinii tale să fie încuiată.

  • Pe ea s-a acumulat puțină murdărie, ceea ce poate provoca blocarea cheii în sistemul de pinion al cilindrului. Uneori îl poate împiedica să intre curat în cilindru sau îl poate bloca în interiorul cilindrului.
  • O cheie spartă sau deteriorată, dacă cheia dvs. este crăpată, îndoită sau are câțiva dinți deteriorați, probabil că va avea greu să se potrivească cu amprenta din țeava Volkswagen Touran.
  • S-a activat un blocaj pentru volan, care va împiedica cheia dvs. să se rotească și, astfel, va porni Volkswagen Touran.
  • În cele din urmă, s-ar putea ca, dacă ai o cutie de viteze automată, să ai poziția D cuplată și că asta împiedică cheia mașinii tale să se rotească corect în butoi.
Weiterlesen:
Cum se stinge lumina motorului Volkswagen Touran?

Toate aceste răspunsuri pot provoca o blocarea externă sau internă a cheii Volkswagen Touran, așa că nu uitați să verificați toate aceste puncte pentru a ști la ce probleme lucrați.

Cum să deblochez cheia Volkswagen Touran-ului meu

.

În cele din urmă, să trecem la soluția care vă va permite să deblocați cheia Volkswagen Touran. Acum că ați reușit să descoperiți cauza pentru care cheia dvs. este blocată, vom vedea ce răspunsuri aveți la dispoziție pentru a remedia această problemă. Vom aborda diferitele preocupări și vă vom oferi răspunsurile corespunzătoare:

  • Murdăria blochează cheia Volkswagen Touran: Daca tu cheia este blocată în cilindru, utilizați un dispozitiv de îndepărtare a cheii și mutați cheia (fără prea multă putere) în direcții diferite pentru a încerca să-l deblochezi. Dacă nu mai vrea să intre, asigurați-vă că pentru a-l inspecta corect și pentru a curăța orice murdărie pe care o puteți găsi. Dacă credeți că murdăria este în cilindru sau întrerupător, mișcați cheia înainte și înapoi pentru a încerca să scoateți murdăria.
  • Cheia Volkswagenului meu Touran nu se mai întoarce și volanul meu este blocat: În acest caz, sistemul dumneavoastră antifurt este activat, va trebui să vă întoarceți simultan volanul și cheia pentru a-l debloca, citiți acest tutorial complet despre volanul blocat pe Volkswagen Touran pentru a avea procedura completă.
  • Cheie spartă, deteriorată sau răsucită: Acesta este cel mai iritant caz, dacă este doar răsucit, puteți încerca să îl îndreptați pe o suprafață plană cu un baros, dacă este vătămat, va trebui, din păcate, să utilizați duplicatul sau să cumpărați o copie nouă a cheii Volkswagen-ului dvs. Touran. Dacă este deteriorat și nu aveți un duplicat, va trebui să obțineți codul „VIN” și să mergeți la reprezentanța auto pentru a obține o copie a cheii. În caz contrar, ultimul răspuns, schimbă cilindrul și obține o cheie nouă.
  • Cheia blocată în Volkswagen Touran-ul meu automat: În acest caz, va trebui doar treceți prin punctul neutru pentru a vă debloca cheia din cilindru.
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Touran

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Volkswagen Touran, accesați categoria noastră Volkswagen Touran.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector