Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum remorc Volkswagen Touran 3?

A avea o mașină este de ajutor, doar un vehicul înseamnă o avarie… Și, din păcate, știm perfect, chiar și cei mai norocoși dintre noi nu cad niciodată prin fisuri. Cu toate acestea, între un vehicul care nu pornește dimineața și se defectează pe autostradă, rezultatele vor fi destul de diferite. Indiferent de motiv, un Volkswagen Touran 3 care nu conduce este dificil de mutat și singurul răspuns este adesea să-l tractați la cel mai apropiat mecanic. În această pagină de conținut vom explica cum să tractați un Volkswagen Touran 3, respectand regulamentul si garantand securitatea maxima. Pentru a face acest lucru, mai întâi ne vom uita la regulile pe care trebuie să le respectați atunci când tractați un Volkswagen Touran 3, apoi cum să tractați singur un Volkswagen Touran 3 și, în cele din urmă, cea mai bună soluție este să angajați un profesionist pentru a vă tracta mașina. .

Regulile pe care trebuie să le respectați dacă doriți să tractați un Volkswagen Touran 3

În realitate, este posibil să vă remorcați vehiculul. Cu toate acestea, dacă vrei să intri în remorcarea unui Volkswagen Touran 3 va trebui să respectați câteva reguli simple. Vi le prezentam mai jos:

 • Nu conduceți pe autostrăzi sau autostrăzi, deoarece viteza cu care vă veți remorca Volkswagen Touran 3 vă poate pune în pericol pe dumneavoastră și pe alți șoferi dacă o faceți pe o autostradă.
 • Nu depășiți 25 km/h, trebuie să păstrați tot timpul controlul ambelor mașini, o viteză mare nu vă va lăsa să preziceți posibile probleme și mașina tractată poate intra în prima

  .

 • Limitați-vă la călătorii pe distanțe scurte. Dacă trebuie să parcurgeți câteva zeci de kilometri, este mai bine să apelați la un serviciu de depanare.
 • Când tractați, încercați să vă asigurați că Volkswagen Touran 3 și mașina care îl remorcă sunt aliniate corect, pentru a păstra un comportament excelent.
 • Aprindeți luminile de avertizare la ambele mașini.
 • Dacă Volkswagen Touran 3 remorcat nu are baterie, va trebui să utilizați o placă detașabilă conectată la primul vehicul, astfel încât să puteți notifica șoferii din spatele vostru.
Weiterlesen:
Problema injectie Volkswagen Touran 2, ce sa fac ?

Cum să tractați singur un Volkswagen Touran 3

Acum că ai descoperit regulile de bază pentru tractarea în siguranță a unui Volkswagen Touran 3, vă vom învăța diferitele soluții pentru a o face:

 • Utilizați doar o bară de tractare pentru a tracta Volkswagen Touran 3, deoarece frânghiile, curelele sau alte produse nu sunt adecvate și vă vor risca doar să aveți un accident. Dacă dispozitivul de remorcare este flexibil, riscați să loviți vehiculul tractor. Va fi mai bine cumpără o bară de remorcare.

  .

 • Puteți utiliza unul dintre cele trei tipuri de bare de remorcare existente pentru a tracta Volkswagen Touran 3, bare telescopice (40 până la 50 de euro), bare pliabile (30 până la 100 de euro) și bare standard (30 până la 40 de euro).
 • Examinați că aveți două inele de remorcare pe mașini, ceea ce vă va permite să le atașați împreună cu bara de remorcare.
 • Verificați dacă vehiculul tractor este mai greu decât vehiculul care trebuie remorcat.
 • Aveți semnalizare funcțională pe Volkswagen Touran 3 pentru a fi tractat.

Acestea sunt protocoalele pe care trebuie să le respectați dacă doriți tractați-vă Volkswagen Touran 3. Totuși, rețineți că această soluție ar trebui folosită doar pe distanțe scurte pentru a evita o remorcare mai costisitoare, dacă aveți o distanță mare de parcurs vă sfătuim să răsfoiți secțiunea următoare.

Solicitați remorcarea Volkswagen Touran 3 de către un profesionist

.

În sfârșit, ultima parte a ghidului nostru, dacă nu reușiți să vă remorcați Volkswagen Touran 3 în condiții bune, păstrează cea mai rațională metodă, să apelați un camion de remorcare pentru a vă remorca mașina. Aceasta poate părea o opțiune costisitoare, dar în majoritatea contractelor de asigurare există o clauză care vă permite să utilizați serviciile lor fără costuri. Iată detaliile pentru a verifica contractul de asigurare înainte de a apela un camion de remorcare:

 • Că distanța dintre locuința dumneavoastră și locul avariei este în raport cu kilometrajul inclus în contractul dumneavoastră (în general parcurs mai mult de 50 km de casa dumneavoastră).
 • Verificați dacă problemele cu care vă confruntați sunt bine îngrijite de către asigurătorul dvs.
 • În cele din urmă, verificați suma deductibilă din contul dvs.
Weiterlesen:
Geam blocat pe Volkswagen Touran 3, ce pot face?

Acum ai toate informațiile de care aveți nevoie pentru a vă remorca Volkswagen Touran 3 in conditii bune.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Touran 3, aruncați o privire la categoria Volkswagen Touran 3.

Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector