Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum remediați scurgerea cutiei de viteze pe Ford Transit Connect?

Pe această pagină vom încerca să vă ajutăm să rezolvați o problemă care poate fi frustrantă, iar dacă nu este gestionată la timp devine o scurgere financiară. De fapt, distingerea unei scurgeri de pe vehiculul tău este rareori liniștitor și este și mai puțin calmant atunci când este un Scurgerea cutiei de viteze la Ford Transit Connect . În acest articol, vă vom ajuta să confirmați că este într-adevăr o scurgere a cutiei de viteze, apoi, cum să remediați o scurgere a cutiei de viteze sau a transmisiei, apoi vă vom oferi câteva sfaturi de prevenire și, în final, vă vom oferi o indicație asupra prețului a cutiei de viteze a unui Ford Transit Connect.

Scurgere cutie de viteze pe Ford Transit Connect, sursă și manifestare

Dacă ați observat o pată de ulei pe sol, va trebui să validați că această scurgere este cauzată de cutia de viteze a Ford Transit Connect. Pentru a face acest lucru, va trebui să mergeți sub mașină și să urmăriți scurgerea de ulei. Dacă este ulei de transmisie, acesta trebuie să fie cauzat de baia cutiei de viteze sau de o încăpere adiacentă. Odată afirmate, iată posibilele surse ale acestei scurgeri de transmisie:

 • Un capac al cutiei de viteze: Dacă este înșurubat incorect…
 • Convertor de cuplu defect: Doar echipat pe cutii de viteze automate.
 • De la baia de ulei de transmisie: În cazul în care este crăpată sau ruptă
 • Unul dintre sigiliile tale rupt
Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Ford Transit

Cum se remediază o scurgere a cutiei de viteze pe Ford Transit Connect?

După ce descoperim diferitele surse ale unei scurgeri de ulei cutie de viteze sau transmisie pe Ford Transit Connect, vom încerca să vă arătăm care sunt posibilitățile dumneavoastră de a remedia această scurgere de ulei. Amintiți-vă că, în orice caz, după ce ați determinat o scurgere, trebuie să mergeți la un mecanic pentru a determina sursa exactă a scurgerii, altfel cutia dvs. de viteze s-ar putea strica iremediabil. Cu toate acestea, iată cum este serviciul mecanicului și soluțiile care vă vor fi oferite:

 • De foarte multe ori, pentru a determina scurgerea, tehnicianul va trebui să vă demonteze cutia de viteze, ceea ce va implica un cost ridicat al forței de muncă.
 • Dacă ai noroc și este doar o garnitură, tehnicianul tău o va înlocui și reasambla cutia de viteze a Ford Transit Connect, altfel va trebui să înlocuiți cutia de viteze completă

  .

 • În cele din urmă, pentru cei care fac bricol, este posibil să folosească un kit de etanșare care este puternic doar în cazul unor scurgeri mici, acest kit valorând în jur de 40 de euro

.

Prevenire: Cum să evitați scurgerile cutiei de viteze la Ford Transit Connect?

Nu există multe soluții evitați scurgerile cutiei de viteze la Ford Transit Connect , cu toate acestea, iată cele trei cele mai eficiente:

 • Schimbări regulate de ulei pe platforma cutiei de viteze.
 • Goliți cutia de viteze și puneți ulei nou în ea. Dacă doriți să știți totul despre această manipulare, vă rugăm să răsfoiți articolul nostru pe acest subiect.
 • Utilizați un aditiv specific pentru întreținerea de rutină a etanșărilor cutiei de viteze, acești aditivi vor reda flexibilitatea și vor permite astuparea scurgerilor moderate, veți găsi unele pentru câteva zeci de euro la Oscaro.
Weiterlesen:
Problemă cu intermitent Ford Transit, ce să fac?

.

Prețul unei cutii de viteze Ford Transit Connect

În cele din urmă, am dori să vă oferim o indicație despre cât costă înlocuirea cutiei de viteze a unui Ford Transit Connect. După cum ați înțeles, problemele cutiei de viteze duc în general la înlocuirea completă a acestei piese. Este dificil să vă dau un preț precis deoarece în funcție de mecanic, manopera poate varia destul de mult și în funcție de motorul dvs. piesa va avea și un preț diferit, cu toate acestea, estimăm că reparația, manopera inclusă. te va costa intre 800 si 2000 euro , știind că doar piesa costă între 400 și 1000 de euro.

Dacă aveți nevoie de mai multe ghiduri despre Ford Transit Connect, accesați categoria noastră Ford Transit Connect.

Legătura cu publicația principală