Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, în general, este util să fii echipat cu faruri de ceață pe mașina ta. Cu toate acestea, ocazional, acestea pot fi neajustate sau puteți considera că sunt prea mari sau prea scăzute. Acestea sunt motivele pentru care am publicat conținutul acestui articol pentru a vă explica cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este scopul de a regla farurile de ceață ale automobilului său, apoi, într-o secțiune suplimentară, cum să reglați farurile de ceață ale Volkswagen Transporter 6.

De ce este esențial să reglați farurile de ceață față ale Volkswagen Transporter 6?

Așa că vom începe conținutul articolului nostru interesul de a seta farurile de ceață la Volkswagen Transporter 6. Deși unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Această treaptă de viteză, care nu este obligatorie pentru un Volkswagen Transporter 6, vă permite să vă îmbunătățiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis numai în afara spațiilor construite, pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale Volkswagen Transporter 6 vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate că ei dau. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate eficient vor deranja cu siguranță proprietarii de mașini pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este fundamental, atât pentru tine, cât și pentru alți utilizatori, să ai farurile de ceață perfect reglate.

Cum reglați farurile de ceață ale Volkswagen Transporter 6?

Acum să trecem la partea care aproape sigur ești cel mai interesat din conținutul acestui articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6? Acum că ați înțeles interesul acestei ajustări, care poate părea lipsită de importanță, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Miros urât în ​​aparatul de aer condiționat Volkswagen Transporter

Reglarea farurilor de ceață este extrem de ușoară, iată câțiva pași simpli de urmat pentru a o face optim:

  • Goliți automobilul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Volkswagen Transporter 6.
  • Așezați-vă automobilul pe o podea plană, cu un perete curat în fața dvs., în mod ideal, între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Volkswagen Transporter 6), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6 și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus decât acest punct, în tot compartimentul motor va trebui să utilizați șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți foarte ușor, vor fi mai mult) sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Volkswagen Transporter 6)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 6, nu uita sa verifici din cand in cand daca ai impresia ca nu se mai lumineaza corespunzator, nu ezita sa consulti continutul articolului nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Volkswagen Transporter 6 daca vrei pentru a verifica nivelul lor de iluminare.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 6, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 6.

Weiterlesen:
Cum să tractați Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector