Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4?

Fie că plouă, este ceață sau ninge, în general, apreciați să fiți echipat cu faruri de ceață pe mașina dvs. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot fi neajustate sau puteți constata că sunt reglate prea sus sau prea jos. Acesta este motivul pentru care am scris acest articol pentru a vă arăta cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4?. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este sensul ajustării luminilor de ceață ale vehiculului său, apoi, într-un alt pas, cum să reglați luminile de ceață ale Volkswagen Transporter 4.

De ce este necesar să reglați farurile de ceață față ale Volkswagen Transporter 4?

Așa că vom începe articolul nostru cu interesul de a seta farurile de ceață la Volkswagen Transporter 4. Deși unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Această treaptă de viteză, care nu este obligatorie pe un Volkswagen Transporter 4, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat doar în afara sectoarelor construite pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale Volkswagen Transporter 4 vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător vor deranja cu siguranță proprietarii de mașini pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este important, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți farurile de ceață reglate corespunzător.

Cum reglați farurile de ceață ale Volkswagen Transporter 4?

Acum să trecem la partea de care ești cel mai probabil cel mai entuziasmat din acest articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4? Acum că ați înțeles interesul acestei ajustări, care poate părea nesemnificativă, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Problemă cu transmisia automată Volkswagen Transporter?

Reglarea farurilor de ceață este extrem de ușoară, iată câțiva pași de urmat pentru a o face optim:

  • Goliți vehiculul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Volkswagen Transporter 4.
  • Așezați-vă vehiculul pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați înălțimea de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Volkswagen Transporter 4), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și etichetați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4 și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă se aprind mai sus decât acest punct, în tot compartimentul motor va trebui să utilizați șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi se găsesc în general deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți rapid, vor fi mai multe sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Volkswagen Transporter 4)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter 4, nu uita sa-l verifici din cand in cand daca ai impresia ca s-a miscat, nu sta pe ganduri sa citesti articolul nostru despre cum se regleaza luminile pentru faza scurta pe Volkswagen Transporter 4 daca vrei sa le verifici iluminarea nivel.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter 4, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter 4.

Ссылка на основную публикацию