Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Renault Espace 3?

Fie că plouă, este ceață sau ninge, în general, ne place să avem faruri de ceață pe mașina dvs. Chiar și așa, în unele cazuri pot fi neadaptate sau puteți simți că sunt prea mari sau prea scăzute. Aceasta este explicația pentru care am publicat această pagină de conținut pentru a vă arăta cum să reglezi farurile de ceață pe Renault Espace 3?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este motivul ajustării farurilor de ceață ale automobilului său, apoi, într-o parte suplimentară, cum să reglați farurile de ceață ale Renault Espace 3.

De ce este important să reglați farurile de ceață față ale Renault Espace 3?

Deci vom începe pagina noastră de conținut cu punctul de a seta farurile de ceață pe Renault Espace 3. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Acest dispozitiv, care nu este obligatoriu pe un Renault Espace 3, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis exclusiv în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale lui Renault Espace 3 vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător vor afecta cu siguranță șoferii pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este esențial, atât pentru dvs., cât și pentru alți utilizatori, să aveți luminile de ceață reglate corect.

Cum să reglezi farurile de ceață ale Renault Espace 3?

Acum să trecem la partea de care ești cel mai probabil cel mai entuziasmat din această pagină de conținut, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Renault Espace 3? Acum că ați înțeles interesul acestei ajustări, care poate părea banală, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum să blochezi un Renault Grand Espace cu o baterie descărcată?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de ușoară, iată câteva tehnici de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți automobilul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Renault Espace 3.
  • Așezați-vă automobilul pe o suprafață plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Renault Espace 3), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Renault Espace 3 și controlați ca fasciculul luminilor să fie mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă se aprind mai sus decât această urmă, prin compartimentul motor va trebui să folosiți șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți foarte ușor, vor fi mai mult) sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Renault Espace 3)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Renault Espace 3, nu uitați să îl verificați din când în când dacă aveți impresia că s-a mutat, nu vă gândiți de două ori să consultați pagina noastră de conținut despre modul de reglare a luminilor de fază scurtă pe Renault Espace 3 dacă doriți să le verificați nivelul de iluminare.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Renault Espace 3, accesați categoria noastră Renault Espace 3.

Weiterlesen:
Cum vă setați farurile pentru faza scurtă la Renault Espace 5?
Legătura cu publicația principală