Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Mercedes Cla?

Indiferent dacă plouă, ceață sau ninge, cel mai frecvent, apreciezi să ai faruri de ceață pe autovehiculul tău. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot fi neajustate sau puteți constata că sunt prea mari sau prea scăzute. Acestea sunt motivele pentru care am compus acest articol pentru a vă explica cum să reglezi farurile de ceață pe Mercedes Cla?. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este scopul ajustării farurilor de ceață ale automobilului său, apoi, într-o secțiune suplimentară, cum să reglați farurile de ceață ale Mercedes Cla.

De ce este esențial să reglați farurile de ceață față ale Mercedes Cla?

Așa că vom începe articolul nostru cu importanta setarii luminilor de ceata la Mercedes Cla. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le schimbați setarea pentru ca acestea să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Acest echipament, care nu este obligatoriu pe un Mercedes Cla, vă permite să vă creșteți mult vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis exclusiv în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale Mercedes Cla vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate eficient vor deranja inevitabil șoferii pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este important, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți farurile de ceață reglate corespunzător.

Cum reglați farurile de ceață ale Mercedes Cla dvs.?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai entuziasmat din acest articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Mercedes Cla ta? Acum că ți-ai dat seama de avantajul acestei ajustări, care poate părea nesemnificativă, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum schimb lumina de parcare a Mercedes Benz CLA Clasa mea?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de ușoară, iată câțiva pași simpli de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți automobilul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Mercedes Cla.
  • Așezați-vă automobilul pe o suprafață plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Mercedes Cla), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Porniți farurile de ceață pe Mercedes Cla dvs. și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de această urmă, prin compartimentul motor va trebui să folosești șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor tale de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor tale de ceață, ar trebui să le găsești foarte ușor, vor fi mai mult). sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Mercedes Cla)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Mercedes Cla, nu uitati sa o verificati din cand in cand daca aveti impresia ca nu se mai ilumineaza corespunzator, nu ezitati sa cititi articolul nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Mercedes Cla daca doriti sa le verificati nivelul de iluminare.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mercedes Cla, aruncați o privire la categoria Mercedes Cla.

Legătura cu publicația principală