Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Honda CR V?

Indiferent dacă plouă, ceață sau ninge, cel mai frecvent, ne bucurăm să avem faruri de ceață pe mașina dvs. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot fi neajustate sau puteți considera că sunt reglate prea sus sau prea jos. Acesta este motivul pentru care am scris acest articol pentru a vă învăța cum să reglezi farurile de ceață pe Honda CR V?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea care este sensul ajustării farurilor de ceață ale mașinii sale, apoi, într-un pas suplimentar, cum să reglați farurile de ceață ale Honda CR V.

De ce este important să reglați farurile de ceață față ale Honda CR V?

Așa că vom începe articolul nostru cu avantajul ajustării farurilor de ceață la Honda CR V. Cu toate acestea, unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le schimbați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Această treaptă de viteză, care nu este obligatorie la Honda CR V, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat exclusiv în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea luminilor de ceață la Honda CR V vă permite să nu orbiți și să creșteți creșterea vizibilității că ei dau. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate eficient vor afecta cu siguranță șoferii pe care îi traversezi și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este necesar, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți farurile de ceață reglate corespunzător.

Cum reglați farurile de ceață ale Honda CR V dvs.?

Acum să trecem la partea de care aproape sigur ești cel mai entuziasmat din acest articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Honda CR V? Acum că v-ați dat seama de avantajul acestei ajustări, care poate părea banal, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la o Honda CR V?

Reglarea luminilor de ceață este deosebit de simplă, iată câteva tehnici de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți mașina, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Honda CR V.
  • Așezați mașina pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., de preferință între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați înălțimea de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Honda CR V), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Honda CR V și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de acest punct, prin compartimentul motor va trebui să folosiți șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi se găsesc în general deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți rapid, vor fi mai multe sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Honda CR V)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Honda CR V, nu uitati sa o verificati din cand in cand daca aveti impresia ca nu se mai ilumineaza corespunzator, nu ezitati sa cititi articolul nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Honda CR V daca doriti sa verificati nivelul lor de iluminare.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Honda CR V, aruncați o privire la categoria Honda CR V.

Legătura cu publicația principală