Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață pe Citroen C5?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, cel mai frecvent, apreciați să aveți lumini de ceață pe mașină. Cu toate acestea, din când în când acestea pot fi neajustate sau ați putea considera că sunt prea mari sau prea scăzute. De aceea am compus conținutul acestui articol pentru a vă arăta cum să reglezi farurile de ceață pe Citroen C5?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este scopul ajustării farurilor de ceață ale mașinii sale, apoi, într-un al doilea pas, cum să reglați farurile de ceață ale Citroen C5 dumneavoastră.

De ce este util să reglați farurile de ceață față ale Citroen C5 dvs.?

Așa că vom începe conținutul articolului nostru beneficiul ajustării farurilor de ceață la Citroen C5. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Această treaptă de viteză, care nu este obligatorie pe un Citroen C5, vă permite să vă creșteți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat doar în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale lui Citroen C5 vă permite să nu orbiți și să creșteți câștigul de vizibilitate că ei dau. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate eficient vor afecta în mod inevitabil proprietarii de mașini pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este fundamental, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți luminile de ceață reglate corespunzător.

Cum reglați farurile de ceață ale Citroen C5 dvs.?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai entuziasmat din conținutul acestui articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Citroen C5 tău? Acum că ați înțeles avantajul acestei ajustări, care poate părea banal, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum schimb becul luminii pentru faza scurtă de pe Citroen C6?

Reglarea luminilor de ceață este deosebit de simplă, iată câteva tehnici de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți mașina, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Citroenului dvs. C5.
  • Așezați mașina pe o podea plană, cu un perete curat în fața dvs., de preferință între 5 și 10 metri de aceasta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Citroen C5), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Porniți farurile de ceață pe Citroen C5 și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă se aprind mai sus de acest punct, prin compartimentul motor va trebui să folosiți șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general situate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți foarte ușor, vor fi mai mult) sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Citroen C5)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Citroen C5, nu uitați să o verificați din când în când dacă aveți impresia că s-a mișcat, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru despre cum să reglați luminile pentru faza scurtă pe Citroen C5 dacă doriți să verificați nivelul de iluminare al acestora .

Ori de câte ori aveți întrebări suplimentare despre Citroen C5, nu ezitați să consultați categoria noastră Citroen C5.

Legătura cu publicația principală