Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen Transporter?

Fie că plouă, este ceață sau ninge, în majoritatea cazurilor, este util să fii echipat cu faruri de ceață pe vehiculul tău. Cu toate acestea, ocazional, acestea pot fi neajustate sau puteți descoperi că sunt reglate prea sus sau prea jos. De aceea am compus această pagină de conținut pentru a vă demonstra cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter?. Pentru ca acest lucru să se întâmple, mai întâi, vom descoperi care este motivul ajustării farurilor de ceață ale vehiculului său, apoi, într-o secțiune suplimentară, cum să reglați farurile de ceață ale Volkswagen Transporter-ul dumneavoastră.

De ce este necesar să reglați farurile de ceață față ale Volkswagen Transporter-ului dvs.?

Deci vom începe pagina noastră de conținut cu importanța ajustării farurilor de ceață la Volkswagen Transporter. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Acest echipament, care nu este obligatoriu pentru un Volkswagen Transporter, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat doar în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea luminilor de ceață ale Volkswagen Transporter vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corect vor deranja cu siguranță proprietarii de mașini pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este necesar, atât pentru tine, cât și pentru alți utilizatori, să ai farurile de ceață reglate corect.

Cum să reglezi farurile de ceață ale Volkswagen Transporter-ului tău?

Acum să trecem la porțiunea de care ești cel mai probabil cel mai entuziasmat din această pagină de conținut, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen Transporter-ul tău? Acum că ați înțeles interesul acestei ajustări, care poate părea banală, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum să porniți un Volkswagen Transporter?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de simplă, iată câțiva pași simpli de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți vehiculul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Volkswagen Transporter.
  • Așezați-vă vehiculul pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Volkswagen Transporter), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Volkswagen Transporter și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus decât acest punct, în tot compartimentul motor va trebui să utilizați șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi se găsesc în general deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți rapid, vor fi mai multe sau mai puțin accesibil, în funcție de an și de opțiunile Volkswagen Transporter)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Volkswagen Transporter, nu uitati sa o verificati din cand in cand daca aveti impresia ca nu se mai ilumineaza corespunzator, nu ezitati sa consultati pagina noastra de continut despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Volkswagen Transporter daca doriti sa verificati nivelul lor de iluminare.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Ссылка на основную публикацию