Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Volkswagen T-roc?

Indiferent dacă plouă, ceață sau ninge, cel mai frecvent, apreciați să fiți echipat cu faruri de ceață pe mașina dvs. Cu toate acestea, acestea pot fi ocazional neajustate sau puteți simți că sunt reglate prea sus sau prea jos. Aceasta este explicația pentru care am compus conținutul acestui articol pentru a vă demonstra cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen T-roc?. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea ce rost are să reglezi farurile de ceață ale mașinii sale, apoi, într-o parte suplimentară, cum să reglezi farurile de ceață ale Volkswagen T-roc.

De ce este esențial să reglați farurile de ceață față ale Volkswagen T-roc?

Așa că vom începe conținutul articolului nostru punctul de reglare a luminilor de ceață la Volkswagen T-roc. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Acest dispozitiv, care nu este obligatoriu pe un Volkswagen T-roc, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis exclusiv în afara spațiilor construite pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea farurilor de ceață ale lui Volkswagen T-roc vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător vor afecta, fără îndoială, șoferii pe care îi traversezi și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este necesar, atât pentru tine, cât și pentru alți utilizatori, să ai farurile de ceață perfect reglate.

Cum să reglezi farurile de ceață ale Volkswagen T-roc?

Acum să trecem la partea de care probabil ești cel mai entuziasmat din conținutul acestui articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Volkswagen T-roc? Acum că ați înțeles avantajul acestei ajustări, care poate părea nesemnificativă, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Buşonul de combustibil a rămas blocat pe Volkswagen T-roc, ce să fac?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de ușoară, iată câteva lucruri de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți mașina, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Volkswagen T-roc.
  • Așezați-vă mașina pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la vârful lămpii de ceață (pe Volkswagen T-roc), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Volkswagen T-roc și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă se aprind mai sus decât această urmă, prin compartimentul motor va trebui să folosiți șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi se găsesc în general deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți foarte ușor, vor fi mai mult) sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Volkswagen T-roc)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Volkswagen T-roc, nu uita sa o verifici din cand in cand daca ai impresia ca nu se mai lumineaza corespunzator, nu te gandi sa citesti continutul articolului nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta la Volkswagen T-roc daca doresc să-și verifice nivelul de iluminare.

Dacă aveți nevoie de mai multe tutoriale despre Volkswagen T-roc, accesați categoria noastră Volkswagen T-roc.

Legătura cu publicația principală