Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Mitsubishi Mirage?

Fie că plouă, ceață sau ninge, în general, este util să fii echipat cu faruri de ceață pe vehiculul tău. Chiar și așa, în unele cazuri ele pot fi neajustate sau puteți constata că sunt prea mari sau prea scăzute. De aceea am compus această pagină de conținut pentru a vă explica cum să reglezi luminile de ceață la Mitsubishi Mirage?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este sensul reglarii luminilor de ceață ale mașinii sale, apoi, într-o secțiune suplimentară, cum să reglați luminile de ceață ale Mitsubishi Mirage.

De ce este esențial să reglați farurile de ceață față ale Mitsubishi Mirage dvs.?

Deci vom începe pagina noastră de conținut cu interesul de a seta farurile de ceață la Mitsubishi Mirage. Deși unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea pentru ca acestea să lumineze mai mult sau mai puțin sus. Acest dispozitiv, care nu este obligatoriu pe un Mitsubishi Mirage, vă permite să vă îmbunătățiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat exclusiv în afara sectoarelor construite pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea luminilor de ceață ale lui Mitsubishi Mirage vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate că ei dau. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător îi vor deranja cu siguranță pe proprietarii de mașini pe care îi traversezi și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este important, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți luminile de ceață reglate corect.

Cum reglați farurile de ceață ale Mitsubishi Mirage dvs.?

Acum să trecem la partea pe care probabil o iei în considerare cel mai mult în această pagină de conținut, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Mitsubishi Mirage? Acum că v-ați dat seama de interesul acestei ajustări, care poate părea banală, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum se activează Bluetooth pe Mitsubishi Mirage?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de ușoară, iată câteva lucruri de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți mașina, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Mitsubishi Mirage.
  • Așezați mașina pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., de preferință între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Mitsubishi Mirage), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Porniți farurile de ceață pe Mitsubishi Mirage și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de acest semn, prin compartimentul motor va trebui să folosiți șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general situate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți foarte ușor, vor fi mai mult) sau mai puțin accesibil, în funcție de an și de opțiunile Mitsubishi Mirage)

.

Acum știi cum să reglați luminile de ceață pe Mitsubishi Mirage, nu uitați să-l verificați din când în când dacă aveți impresia că s-a mutat, nu ezitați să citiți pagina noastră de conținut despre cum să reglați luminile pentru faza scurtă pe Mitsubishi Mirage dacă doriți să verificați iluminarea acestora nivel.

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mitsubishi Mirage, aruncați o privire la categoria Mitsubishi Mirage.

Legătura cu publicația principală