Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Hyundai Ioniq?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, în general, suntem fericiți să avem faruri de ceață pe automobilul dumneavoastră. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot fi neadaptate sau puteți simți că sunt prea mari sau prea scăzute. De aceea am scris conținutul acestui articol pentru a vă explica cum să reglezi farurile de ceață pe Hyundai Ioniq tau?. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom vedea care este sensul ajustării farurilor de ceață ale vehiculului său, apoi, într-o a doua secțiune, cum să reglați farurile de ceață ale Hyundai Ioniq dvs.

De ce este important să reglați farurile de ceață față ale Hyundai Ioniq dvs.?

Așa că vom începe conținutul articolului nostru avantajul setarii luminilor de ceata la Hyundai Ioniq. Desi unele faruri de ceata nu sunt setate si sunt setate din fabrica, ai posibilitatea sa le modifici setarea astfel incat sa se aprinda mai mult sau mai putin sus. Acest echipament, care nu este obligatoriu la un Hyundai Ioniq, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis exclusiv în afara sectoarelor construite pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea luminilor de ceață ale Hyundai Ioniq vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul de vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător vor deranja fără îndoială șoferii pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este important, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți farurile de ceață reglate corect.

Cum reglați farurile de ceață ale Hyundai Ioniq dvs.?

Acum să trecem la partea pe care aproape sigur o luați în considerare cel mai mult în conținutul acestui articol, și anume cum să reglați farurile de ceață pe Hyundai Ioniq dvs.? Acum că ați înțeles avantajul acestei ajustări, care poate părea nesemnificativă, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum să stingi lumina de serviciu Hyundai Ioniq

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de simplă, iată câțiva pași de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți vehiculul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Hyundai Ioniq.
  • Așezați-vă vehiculul pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați distanța de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Hyundai Ioniq), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Hyundai Ioniq dvs. și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de acest punct, în tot compartimentul motor va trebui să utilizați șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general situate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți rapid, vor fi mai multe sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Hyundai Ioniq dvs.)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Hyundai Ioniq dvs, nu uitați să o verificați din când în când dacă aveți impresia că s-a mișcat, nu ezitați să citiți conținutul articolului nostru despre cum să reglați luminile de fază scurtă pe Hyundai Ioniq dacă doriți să verificați nivelul de iluminare al acestora .

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Hyundai Ioniq, nu ezitați să consultați categoria noastră Hyundai Ioniq.

Legătura cu publicația principală