Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la GMC Acadia?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, în general, suntem fericiți să avem faruri de ceață pe mașina dumneavoastră. Dar, uneori, acestea pot fi neadaptate sau puteți simți că sunt reglate prea sus sau prea jos. Acesta este motivul cheie pentru care am scris conținutul acestui articol pentru a vă explica cum reglați farurile de ceață pe GMC Acadia dvs.?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom vedea ce rost are să reglezi farurile de ceață ale mașinii sale, apoi, într-o a doua secțiune, cum să reglezi farurile de ceață ale GMC Acadia tău.

De ce este util să reglați farurile de ceață față ale GMC Acadia dvs.?

Așa că vom începe conținutul articolului nostru avantajul ajustării luminilor de ceață la GMC Acadia. Deși unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Acest echipament, care nu este obligatoriu pe un GMC Acadia, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este permis numai în afara zonelor construite, pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale lui GMC Acadia vă permite să nu orbiți și să creșteți câștigul de vizibilitate că ei dau. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate eficient îi vor deranja în mod inevitabil pe proprietarii de mașini pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este esențial, atât pentru tine, cât și pentru alți utilizatori, să ai farurile de ceață perfect reglate.

Cum reglați farurile de ceață ale GMC Acadia dvs.?

Acum haideți să trecem la partea pe care cel mai probabil o luați în considerare în conținutul acestui articol, și anume cum să reglați farurile de ceață pe GMC Acadia dvs.? Acum că v-ați dat seama de avantajul acestei ajustări, care poate părea banal, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Unde este siguranța demarorului GMC Acadia?

Reglarea farurilor de ceață este cu adevărat simplă, iată câțiva pași de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți mașina, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a GMC Acadia.
  • Așezați-vă mașina pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați înălțimea de la sol până la vârful lămpii de ceață (pe GMC Acadia), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și marcați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Porniți farurile de ceață pe GMC Acadia și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de această urmă, prin compartimentul motor va trebui să folosești șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor tale de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor tale de ceață, ar trebui să le găsești foarte ușor, vor fi mai mult). sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile GMC Acadia dvs.)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe GMC Acadia dvs, nu uitati sa o verificati din cand in cand daca aveti impresia ca s-a mutat, nu ezitati sa consultati continutul articolului nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe GMC Acadia daca doriti sa le verificati nivelul de iluminare .

Dacă doriți mai multe ghiduri despre GMC Acadia, accesați categoria noastră GMC Acadia.

Legătura cu publicația principală