Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Ford Expedition?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, în cele mai multe cazuri, ne face plăcere să fim echipați cu faruri de ceață pe autovehiculul dumneavoastră. Chiar și așa, ocazional pot fi neajustate sau puteți considera că sunt reglate prea sus sau prea jos. Acesta este motivul pentru care am compus acest articol pentru a vă explica cum să reglezi farurile de ceață la Ford Expedition?. Pentru a face acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este motivul ajustării farurilor de ceață ale vehiculului său, apoi, într-o a doua parte, cum să reglați farurile de ceață ale Ford Expedition.

De ce este important să reglați farurile de ceață față ale Ford Expedition?

Așa că vom începe articolul nostru cu avantajul setarii luminilor de ceata pe Ford Expedition. Cu toate acestea, unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le schimbați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Acest dispozitiv, care nu este obligatoriu pe un Ford Expedition, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Este însă autorizat doar în afara spațiilor construite pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un optim setarea luminilor de ceață ale lui Ford Expedition vă permite să nu orbiți și să creșteți creșterea vizibilității pe care le oferă. Mai mult, farurile de ceață care nu sunt reglate corect vor deranja inevitabil șoferii pe lângă care treci și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este fundamental, atât pentru dumneavoastră, cât și pentru alți utilizatori, să aveți luminile de ceață reglate corespunzător.

Cum să reglezi farurile de ceață ale Ford Expedition?

Acum să trecem la partea pe care probabil te-ai concentrat cel mai mult în acest articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Ford Expedition? Acum că ați înțeles interesul acestei ajustări, care poate părea banală, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Scurgerea injectorului la Ford Expedition, ce să fac?

Reglarea farurilor de ceață este deosebit de ușoară, iată câțiva pași de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți vehiculul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Ford Expedition.
  • Așezați-vă vehiculul pe o zonă plană, cu un perete curat în fața dvs., ideal între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați înălțimea de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Ford Expedition), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și etichetați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Ford Expedition și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus decât acest semn, în tot compartimentul motor va trebui să utilizați șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor dvs. de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor dvs. de ceață, ar trebui să le găsiți cu ușurință, vor fi mai multe sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Ford Expedition)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Ford Expedition, nu uita sa o verifici din cand in cand daca ai impresia ca nu se mai lumineaza corespunzator, nu ezita sa citesti articolul nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Ford Expedition daca vrei sa verifici nivelul lor de iluminare.

În cazul în care aveți întrebări suplimentare despre Ford Expedition, nu ezitați să consultați categoria noastră Ford Expedition.

Legătura cu publicația principală