Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum reglezi farurile de ceață la Chevrolet Aveo?

Indiferent dacă sunt averse, ceață sau ninsoare, cel mai frecvent, apreciați să aveți lumini de ceață pe autovehiculul dvs. Cu toate acestea, în unele cazuri, acestea pot fi neadaptate sau puteți simți că sunt prea mari sau prea scăzute. Acesta este motivul pentru care am compus acest articol pentru a vă demonstra cum să reglezi farurile de ceață la Chevrolet Aveo?. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi, vom descoperi care este sensul ajustării farurilor de ceață ale automobilului său, apoi, într-o secțiune suplimentară, cum să reglați farurile de ceață ale Chevrolet Aveo.

De ce este util să reglați farurile de ceață față ale Chevrolet Aveo dvs.?

Așa că vom începe articolul nostru cu beneficiul setării luminilor de ceață la Chevrolet Aveo. Chiar dacă unele faruri de ceață nu sunt setate și sunt setate din fabrică, aveți posibilitatea să le modificați setarea astfel încât să se aprindă mai mult sau mai puțin sus. Acest echipament, care nu este obligatoriu la un Chevrolet Aveo, vă permite să vă sporiți vizibil vizibilitatea. Cu toate acestea, este autorizat exclusiv în afara intravilanului pe lângă faza lungă, sau pe ploaie abundentă, zăpadă sau ceață.

Având un perfect setarea farurilor de ceață ale Chevrolet Aveo vă permite să nu orbiți și să maximizați câștigul în vizibilitate pe care le oferă. În plus, farurile de ceață care nu sunt reglate corespunzător vor afecta cu siguranță șoferii pe care îi traversezi și pot crește riscul unui accident. Prin urmare, este fundamental, atât pentru dvs., cât și pentru alți utilizatori, să aveți luminile de ceață reglate corect.

Cum să reglezi farurile de ceață ale Chevrolet Aveo?

Acum să trecem la partea pe care cel mai probabil te-ai concentrat cel mai mult în acest articol, și anume cum să reglezi farurile de ceață pe Chevrolet Aveo? Acum că v-ați dat seama de interesul acestei ajustări, care poate părea nesemnificativă, să trecem la partea practică.

Weiterlesen:
Cum să dezactivezi Start Stop pe Chevrolet Aveo

Reglarea farurilor de ceață este foarte simplă, iată câțiva pași de urmat pentru a o face în mod optim:

  • Goliți automobilul, verificați presiunea anvelopelor și plasați o singură persoană (aproximativ 70 kg) pe scaunul șoferului, ceea ce va simula o greutate goală a Chevrolet Aveo.
  • Așezați-vă automobilul pe o podea plană, cu un perete curat în fața dvs., în mod ideal, între 5 și 10 metri de acesta.
  • Măsurați înălțimea de la sol până la partea superioară a lămpii de ceață (pe Chevrolet Aveo), scrieți această distanță pe peretele din fața mașinii și etichetați-o cu o bandă de construcție, de exemplu.
  • Aprindeți farurile de ceață pe Chevrolet Aveo și verificați dacă fasciculul luminilor este mai mic sau egal cu marcajul pe care tocmai l-ați marcat pe perete.
  • Dacă luminează mai sus de această urmă, prin compartimentul motor va trebui să folosești șuruburile de reglare pentru a reduce iluminarea farurilor tale de ceață (aceste șuruburi sunt în general plasate deasupra farurilor tale de ceață, ar trebui să le găsești foarte ușor, vor fi mai mult). sau mai puțin accesibil în funcție de an și de opțiunile Chevrolet Aveo)

.

Acum știi cum să reglați farurile de ceață pe Chevrolet Aveo, nu uita sa o verifici din cand in cand daca ai impresia ca nu se mai lumineaza corespunzator, nu ezita sa consulti articolul nostru despre modul de reglare a luminilor de faza scurta pe Chevrolet Aveo daca vrei sa verifici nivelul lor de iluminare.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Chevrolet Aveo, aruncați o privire la categoria Chevrolet Aveo.

Legătura cu publicația principală