Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez scaunul din față pe Mazda 5?

Dacă sunteți noul proprietar al unei Mazda 5, ați primit unul împrumutat sau ați închiriat unul, este posibil să nu cunoașteți încă toate detaliile acestei mașini. Tocmai acesta este subiectul acestei scurte postări, vă vom ajuta să executați un pas comun dar cheie pe mașinile cu 3 uși pentru a călători cu mai mult de 2 pasageri. De aceea o să vă învățăm cum să pliați un scaun din față pe o Mazda 5, pentru asta, în primul rând, vom vorbi despre diferitele setări ale scaunului din față al mașinii dvs. și, într-o a doua parte, diferitele tehnici de rabatare a scaunului din față al unui Mazda 5..

Diferitele setări de configurare a scaunelor din față ale unui Mazda 5

Pentru început, vom începe scurta noastră postare prin a descrie diferitele ajustări disponibile pe scaunul din față al unui Mazda 5. De fapt, indiferent dacă doriți sau nu să pliați unul dintre scaunele din față pe mașină, ar trebui să știți că, conform modelul mașinii tale și pachetele sale vei avea acces la diferite opțiuni, iată un număr bun de setări pe care le poți avea pe Mazda 5:

  • Reglaje standard și fundamentale pentru a conduce fără riscuri, această setări de configurare a scaunului din față al Mazda 5 dvs. vă permite să adaptați distanța scaunului la pedale pentru a se potrivi cu dimensiunea picioarelor fiecărei persoane.
  • Această setare vă permite să aveți o mai bună capacitate de a vedea drumul, pentru persoanele mici de obicei ridicăm scaunul și pentru persoanele mari să-l coboare.
  • În sfârșit, ultima configurație „clasică” este înclinarea scaunului, pentru a nu fi indus în eroare cu comanda de rabatare a scaunului unui Mazda 5, această setare vă va permite, în funcție de lungimea brațelor, să aveți o postură bună de condus fără obositor să ajungi la comenzi

    .

  • Suportul lombar: La unele finisaje vei putea in plus sa schimbi suportul lombar oferit de scaun prin apasarea in jos a spatarului, o reglare foarte placuta pentru calatorii lungi.
Weiterlesen:
Aerul condiționat din Mazda 5 mea nu mai este rece

Cum rabatezi scaunul din față de la o Mazda 5?

După ce am identificat toate ajustările scaunului, vă vom ajuta acum rabatați scaunul din față al Mazda 5. Vă rugăm să rețineți că, în funcție de numărul de uși de pe mașina dvs., metoda nu va fi aceeași. Fie că doriți să rabatați un scaun din față pentru a conduce un pasager pe o Mazda 3 cu 5 uși, fie că doriți să-l rabatați pentru a transporta obiecte grele pe un Mazda 5 cu 5 uși, nu va fi aceeași acțiune, aici sunt diferitele proceduri pentru a o face

Rabatați scaunul din față al unui Mazda 3 cu 5 uși.

După cum v-am informat înainte, fie că este vorba de a aduce un călător pe bancheta din spate sau de a transporta lucruri grele, înțelegeți cum să rabatați scaunul din față de pe Mazda 5 este esential. Această procedură este destul de comună și în funcție de anul Mazda 5, maneta pentru rabatarea scaunului din față poate fi în diferite locuri, iată cele 3 locații posibile pentru această comandă:

  • În partea de sus a spătarului scaunului, lângă tetieră
  • Pe partea laterală a scaunului, în general, în mijlocul spătarului
  • Pe partea laterală a scaunului, în mijlocul scaunului

Apăsarea acestei pârghii va plia complet în jos spătarul scaunului din față al Mazda 5 și va elibera scaunul din locația sa pe șină, care vă permite să mutați scaunul înainte sau înapoi, acest lucru vă va permite să economisiți și mai mult spațiu pentru un pasager ușor. ei sunt.

Rabatarea scaunului din față al unui Mazda 5 cu 5 uși

În ceea ce privește rabatarea scaunului din față al unui Mazda 5 cu 5 uși, procesul nu este similar deoarece, deoarece nu este construit pentru a primi pasagerii din spate prin ușile din față, scaunele dumneavoastră nu au aceleași caracteristici despre care tocmai am vorbit mai devreme. Rabatarea scaunului din față al unui Mazda 5 cu 5 uși va fi, în general, utilă doar dacă doriți să transportați lucruri voluminoase. Pentru a face acest lucru, va trebui utilizați controlul de înclinare pentru a vă plia scaunele. În funcție de anul mașinii tale, acesta poate fi sub forma unui buton de rotit, sau a unei pârghii de acționat pentru a alege înclinația mașinii tale. Dacă nu aveți suficient volum și doriți să pliați bancheta din spate a lui Mazda 5, nu ezitați să consultați scurta noastră postare dedicată acestei manipulări.

Weiterlesen:
Mazda 5 care intră în modul limp

Pentru a găsi mai multe sfaturi despre Mazda 5, aruncați o privire la categoria Mazda 5.

Legătura cu publicația principală