Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la volvo xc70 meu?

A avea un vehicul de dimensiuni bune este plăcut, ai o cameră interioară de dimensiuni bune, indiferent dacă vrei să cărți cu ușurință mai mulți călători, să pleci în vacanță, să te muți sau orice altă acțiune care necesită volum interior. Cu toate acestea, nu toată lumea este suficient de norocoși să aibă vehicule mari, așa că de multe ori trebuie să pliați bancheta din spate a volvo xc70 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces poate părea simplu, pe unele vehicule nu este întotdeauna intuitiv. Pentru a vă ajuta să executați această sarcină, echipa noastră a decis să publice acest articol pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a volvo xc70 conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, ne vom uita mai întâi la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele cu butoane și în final la sistemele de tragere în jos.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu volvo xc70: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest articol analizând modelele volvo xc70 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai generică, dar, în funcție de anul și seria volvo xc70, este plauzibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mai puțin dificil, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți că apar curele sau șiruri colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați descoperit golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să repetați procesul pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați învățat prima opțiune despre cum să pliați bancheta din spate a volvo xc70.

Weiterlesen:
Cum se curăță senzorul de debit de aer în masă de pe volvo xc70?

Cum sa rabatez bancheta din spate la volvo xc70 meu: Model cu buton la nivelul spatarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a volvo xc70 dumneavoastră dacă aveți butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii dumneavoastră. Acest aspect este mai comun și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să găsiți aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a volvo xc70.

Cum să rabatez bancheta din spate al meu volvo xc70: modelul cu buton la nivelul scaunului

În cele din urmă, ultima soluție care vă va dezvălui cum să rabatați bancheta din spate a volvo xc70 este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dvs. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a volvo xc70. Mereu același proces, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o dată cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în vehiculul dvs., este posibil să fiți entuziasmat să învățați cum să scoateți bancheta din spate a volvo xc70.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre volvo xc70, aruncați o privire la categoria volvo xc70.

Legătura cu publicația principală