Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volvo XC60 al meu?

A avea un autovehicul larg este agreabil, ai un spațiu interior semnificativ, nu contează dacă trebuie să transporti cu ușurință mulți călători, să mergi la drum, să te muți sau orice altă sarcină care necesită spațiu interior. Cu toate acestea, nu mulți dintre noi sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că în unele cazuri trebuie să rabatați bancheta din spate a Volvo XC60 pentru a câștiga puțin volum. Deși această sarcină poate părea simplă, pe unele automobile nu este întotdeauna ușor de utilizat. Pentru a vă sprijini în executarea acestei sarcini, echipa noastră a luat decizia de a produce conținutul acestui articol pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a lui Volvo XC60 în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo XC60: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem conținutul acestui articol aruncând o privire asupra modelelor Volvo XC60 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai generică, dar depinde de anul și seria Volvo XC60 dvs., este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mai simplu, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți că apar curele sau șiruri colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, va trebui doar să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul pe spate în același timp pentru a-l rabata. Trebuie să reproduci metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii tale în funcție de aspectul pe care îl ai. Acum tocmai ați descoperit prima opțiune de rabatare a banchetei din spate a lui Volvo XC60.

Weiterlesen:
Cum se demontează bara de protecție de la un Volvo XC60?

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo XC60: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua metodă. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. De fapt, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda pe care o adoptăm pentru a rabata bancheta din spate a Volvo XC60 dumneavoastră dacă aveți butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii dumneavoastră. Acest aspect este mai de bază și ar trebui să o puteți face și mai ușor. Va trebui să localizați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți în același timp, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul înapoi pentru a-l răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a lui Volvo XC60.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo XC60: modelul cu buton la nivelul scaunului

În concluzie, ultima metodă care vă va arăta cum să rabatați bancheta din spate a lui Volvo XC60 este versiunile care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acționate pentru a elibera mișcarea spătarelor banchetei din spate a Volvo XC60. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare concomitent cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în autovehiculul dvs., este posibil să vă gândiți să învățați cum să scoateți bancheta din spate a lui Volvo XC60.

Pentru a obține mai multe sfaturi despre Volvo XC60, aruncați o privire la categoria Volvo XC60.

Legătura cu publicația principală