Azcar.ro

Atelier auto
1 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volvo V60 meu?

A avea un automobil larg este plăcut, ai o încăpere interioară semnificativă, indiferent dacă trebuie să cărați confortabil mai multe persoane, să plecați în vacanță, să vă mutați sau orice alt proiect care va necesita volum interior. Cu toate acestea, nu toți suntem suficient de norocoși să avem automobile mari, așa că uneori trebuie să rabatați bancheta din spate a Volvo V60 pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces ar putea părea obișnuit, la unele automobile nu este întotdeauna intuitiv. Pentru a vă sprijini în îndeplinirea acestei sarcini, am luat decizia de a produce acest conținut pentru a vă învăța cum să pliați bancheta din spate a lui Volvo V60 în funcție de sistemul cu care este echipată mașina noastră. Pentru a face acest lucru, mai întâi vom arunca o privire la sistemele de centură de siguranță din spate, apoi la sistemele de butoane și în cele din urmă la sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo V60: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest conținut aruncând o privire asupra modelelor Volvo V60 care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de caracteristică nu este cea mai tradițională, dar în funcție de anul și seria dvs. Volvo V60, este posibil ca al dvs. să fie echipat. Pentru a examina acest lucru, nimic nu ar putea fi mult mai ușor, uitați-vă între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vedeți că apar curele sau șiruri colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să replicați metodologia pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit primul proces de rabatare a banchetei din spate a lui Volvo V60.

Weiterlesen:
Cum elimini capacul butucului meu Volvo V60?

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo V60: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua opțiune. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. În realitate, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volvo V60 dumneavoastră dacă aveți butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii dumneavoastră. Acest aspect este mai clasic și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți deodată, unul câte unul, pentru a le acționa și împinge scaunul pe spate. pentru a-l răsturna înainte și a rabata bancheta din spate a lui Volvo V60.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volvo V60: modelul cu butonul trageți la nivelul scaunului

În concluzie, ultima opțiune care vă va spune cum să rabatați bancheta din spate a lui Volvo V60 este versiunile care sunt echipate cu butoane / pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acţionate pentru a elibera mişcarea spătarelor banchetei din spate a lui Volvo V60. Întotdeauna aceeași metodologie, va trebui să efectuați acțiunea de apăsare pe spătare concomitent cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașina dvs., este posibil să fiți entuziasmat să descoperiți cum să scoateți bancheta din spate a lui Volvo V60.

Dacă doriți mai multe ghiduri despre Volvo V60, accesați categoria noastră Volvo V60.

Legătura cu publicația principală