Azcar.ro

Atelier auto
0 View
Article Rating
1 звезда2 звезды3 звезды4 звезды5 звезд

Cum rabatez bancheta din spate la Volkswagen Transporter?

A avea o mașină încăpătoare este plăcut, ai un spațiu interior considerabil, nu contează dacă vrei să cărați cu ușurință mulți călători, să plecați într-o excursie, să vă mutați, sau orice alt proiect care necesită volum interior. Cu toate acestea, nu majoritatea oamenilor sunt suficient de norocoși să aibă mașini mari, așa că de multe ori trebuie să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră pentru a câștiga puțin volum. Deși acest proces ar putea părea de bază, pe unele mașini nu este întotdeauna ușor de utilizat. Pentru a vă ajuta să îndepliniți această sarcină, am decis să producem acest articol pentru a vă explica cum să pliați bancheta din spate a Volkswagen Transporter conform sistemului cu care este echipată mașina noastră. Pentru a realiza acest lucru, mai întâi vom verifica sistemele centurilor de siguranță din spate, apoi sistemele de butoane și, în final, sistemele de tragere.

Cum să rabatez bancheta din spate a lui Volkswagen Transporter: Model cu șnur / curea

În primul rând, începem acest articol aruncând o privire asupra modelelor Volkswagen Transporter care sunt echipate cu un sistem de rabatare a scaunelor din spate cu curele sau sfori. Acest tip de sistem nu este cel mai tradițional, dar în funcție de anul și seria Volkswagen Transporter-ul tău, este posibil ca al tău însuși să fie echipat. Pentru a verifica acest lucru, nimic nu ar putea fi mai ușor, uită-te între scaune, fie pe partea de scaun, fie pe partea de spătar accesibilă din portbagaj, ar trebui să vezi că apar curele sau snur colorate între golurile scaunelor. Odată ce ați găsit golurile, practic va trebui să trageți de ele în timp ce împingeți scaunul dintr-o dată pentru a-l rabata. Trebuie să replicați abordarea pentru fiecare dintre scaunele sau secțiunile băncii dvs., în funcție de aspectul pe care îl aveți. Acum tocmai ați descoperit primul proces de rabatare a banchetei din spate a Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum să resetați odometrul pe Volkswagen Transporter

Cum să rabatez bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului meu: model cu buton la nivelul spătarelor.

Să continuăm cu a doua soluție. Acesta se realizează pe diferite tipuri de bănci. Într-adevăr, modelul cu buton este mai clasic, ne vom concentra pe metoda de adoptat pentru a rabata bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului tău dacă ai butoane amplasate la nivelul spătarelor/tetierelor băncii tale. Acest aspect este mai comun și ar trebui să o puteți face și mai simplu. Va trebui să identificați aceste butoane, de obicei sunt două, câte unul la fiecare capăt al scaunului, aproape de clema superioară a centurii de siguranță, iar odată găsite, veniți simultan, unul câte unul, să le acționați și să împingeți scaunul pentru a răsturna înainte și rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră.

Cum să rabatez bancheta din spate a Volkswagen Transporter-ului meu: modelul cu buton de tragere la nivelul scaunului

În concluzie, ultima soluție care vă va arăta cum să rabatați bancheta din spate a Volkswagen Transporter este modelele care sunt echipate cu butoane/pârghii care sunt situate între scaunele mașinii dumneavoastră. la nivelul clemei de blocare a centurii de siguranţă. Acestea sunt pârghii care vor trebui acţionate pentru a elibera mişcarea spătarelor banchetei din spate a Volkswagen Transporter-ului dumneavoastră. Întotdeauna aceeași abordare, va trebui să efectuați acțiunea de a apăsa pe spătare dintr-o singură mișcare cu apăsarea pe pârghie. Dacă aveți nevoie de și mai mult spațiu în mașină, ați putea fi interesat să aflați cum să scoateți bancheta din spate a Volkswagen Transporter.

Pentru a descoperi mai multe sfaturi despre Volkswagen Transporter, aruncați o privire la categoria Volkswagen Transporter.

Weiterlesen:
Cum se rabatează scaunul din față pe Volkswagen Transporter 4?
Ссылка на основную публикацию
Adblock
detector